2777
2789
عنوان

بنظرتون این لباس خوبه بپوشم وقتی اومدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 65 پست
دیدی

همونطور ک حدس میزدم ازیناس ک تازه ترند شده و بله کاملا مناسبه عزیزم 😊 خب بعضیا شهرا یا خانواده هایین ک تیپای اسپورت زنا نمیپوشن اصلا یا این تیپا رو درک نمیکنن کلا... اینا الان اینجا ک همه فروشگاها پر شده و همه میپوشن مخصوصا واسه تو خونس اصلا هم ربطی به چمیدونم کوهنوردی و اینا ک گفتن نداره!! 

بپوش عزیزم خیلیم قشنگه 🌼😻

همونطور ک حدس میزدم ازیناس ک تازه ترند شده و بله کاملا مناسبه عزیزم 😊 خب بعضیا شهرا یا خانواده هایی ...

ممنونم عزیزدلم 

دقیقا همینطوره

درضمن خیلی باادب هستین شما🌹

طریقه بیان و صحبت کردن خیلی موثره ..شما فن بیانتون عالیع..

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رویاجون چطوری خوبی؟حال همسرت چطوره؟

خداروشکر که برگشتی سر زندگیت

خواستم بگم الان همسرت خیلی به مراقبت احتیاج داره خیلی باید کنارش باشی غذای خوب خونه ی شاد....شنیدم اصلا گشنه نباید بمونن..خلاصه که همه ی تلاشتو بکن ایشالا که دیگه نره سمت مواد

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)
رویاجون چطوری خوبی؟حال همسرت چطوره؟ خداروشکر که برگشتی سر زندگیت خواستم بگم الان همسرت خیلی به مرا ...

سلام عزیز دلم 

خیلی خوشحالم که ادمای مهربونی مثل شما کنارم هستن 

ممنون ازاحوالپرسیت 

بله خداروشکرخوبه 

خیلی هممون حواسمون هست بهش ممنونم ازراهنماییت مهربوووون

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
سلام عزیز دلم  خیلی خوشحالم که ادمای مهربونی مثل شما کنارم هستن  ممنون ازاحوالپرسیت  ...

خداروشکر عزیزم

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)