2777
2789
عنوان

کرونا

102 بازدید | 11 پست

کسی مثله من بوده اویل بدن دردم داشتم ولی خوب شد الان یه هفته گذشته فقط سردرد دارم خیلی هیچ مسکنی امپولی جواب نمیده خسته شدم حالم بده چکارکنم ؟دیشب سرم زدم خوب نشدم ک نشدم بینی مم میسوزه..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره خیلیم بی حالم 

نامزد منم اینجور بود یه مدت یر درد شدید داشت و همش خوابش میومد نمیدونست کروناس رفت خون داد بدنش که ضعیف شد کل علایم معلوم شد تب و لرز میکرد خیلی روزای بدی رو گذروند 😑

❤️

نامزد منم اینجور بود یه مدت یر درد شدید داشت و همش خوابش میومد نمیدونست کروناس رفت خون داد بدنش که ض ...

چند روزه خوب شد چی دارو خورد من اعلایم رفته فقطسردرد مونده برام بخدا زیرچشمام سیاه شده خیلی بده 

چند روزه خوب شد چی دارو خورد من اعلایم رفته فقطسردرد مونده برام بخدا زیرچشمام سیاه شده خیلی بده  ...

۲هفته تمام کشید علایمش بره اونم قرص اثر نمیکرد ، مایعات زیاد میخوره ، دکترم زیاد رفت هر دکتر یه قرصی داده ۳بار دکتر رفته مسکن آلفن ایکس بوده فقط ، شما چند وقته درگیری

❤️

چند وقت بود میخواست خون بده یه یری علایم داشت گفتن شاید خونش زیاده غلیظه واس همونه پسر خالش چسبید صب ...

اره دیگه کرونا تایک ماه بدنت بیحاله

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
اون واسه یه کاری رفتش تبریز از وقتی اومد سر درد داشت تا ۱۵ روز فقط سرش درد میکرد بعد که خون داد فقط ...

خداروشکر درست عین من من اوایل تا ۱۰روز فقط سردرد داشتم بعد علایم شروع شد

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده