2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری حتی بهشم گفتم که باوجود بچه کوچیک نمی تونم به کارام برسم 

جلوش بیشتر البته با ناز از کارای خونه بنال بگو من دوس دارم وقت بیشتری با تو بچم بگذرونم اما کارای خونه دستو پامه بسته 

سعی کن مسولیت بهش بدی یا بچه رو بهش بسپار احساس مسولیت کنه 

نشد باهاش منطقی صحبت کن و واضح

جلوش بیشتر البته با ناز از کارای خونه بنال بگو من دوس دارم وقت بیشتری با تو بچم بگذرونم اما کارای خو ...

بهش میگم  بچه رو نگهدار به کارام برسم میگه بزارش زمین البته اعتیاد به گوشی هم دار م

من همین باعث میشه  که دیر خونه تمیز شه

خب بیا ی مدت کلا فقط تایم خاصی رو گوشیتو داشته باش یا مثلا بسته  نخر که بیشتر درگیر بشی 

سعی کن تو این مدت دنبال کارهای هنری علاقه داری بری مثلا از بچت عکسای ماهانه بگیر و با تم خاص غذای جدید درست کن خاطره بنویس تا به خاطر انجام کارهایی که دوس داری زودتر کارای خونه رو انحام بده یا با وسایلای کوچیک تغییر دکور بدع .....