2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند وقته میام اینجا برای  یه تحقیق تموم بشه دیگه نمیام افسرده دارم میشم اینجا همه ناراحتا

😂😂😂😂😂👍همه از زندگی مینالن  

ولی نکته های مثبتی هم داره تو خیلی موارد خوبه سوالی چیزی داشته باشه از بقیه بپرسی 

امروزم حوصلم سر رفته بود 😂این تایپک رو زدم 

😂😂😂😂😂👍همه از زندگی مینالن   ولی نکته های مثبتی هم داره تو خیلی موارد خوبه سوالی چیز ...

اتفاقا شما سوالت بد نبود نشان از انرژی و امید بود که دوس داری بتونی یه دوست خوب پیدا کنی اما اینجا اکثرا از زندگی ناراحتا در صورتی که زندگی یه مبارزس یه تجربه س نه نشستن و نگاه کردن و ناله کردن

اتفاقا شما سوالت بد نبود نشان از انرژی و امید بود که دوس داری بتونی یه دوست خوب پیدا کنی اما اینجا ا ...

خب اینجا بیشتر اگه از این جور سوالا بزاری میان تو تایپکت 

و بیشتر جذب میشن مثلا من یه تایپک درمورد یه سوال درسی گذاشتم نیومدن تو تایپک 

خب هر کسی نوع نگاهشون به زندگی متفاوته و بستگی به اون محیط که زندگی می‌کنه هم داره بستگی به دوستای اون شخص که با چه آدمایی بیشتر در رفت آمده 

خیلیا تو شرایط خیلی سختی هستن و بازم امیدشونو از دست نمیدن 

تو گوگل بزن من چرا اینقدر .... وقتی اینو میزنی خود گوگل می‌نویسه چرا بدبختم چرا زشتم چرا چاقم اصلا چیزایی مثبت نیس توش 

مثلا من یادم از مدرسمون که میاد یه جمله هایی زده بوده واسه ورود به کلاس 

من میخواهم پس میتوانم و...

و خیلی چیزای مثبت که خود من وقتی وارد میشدم اینو چشمم به این جمله میخورد من میخواهم پس میتوانم و شده بود ذکر هر روزم و روزی نبود که این جمله رو نگم شاید علت بعضی از موفقیتام همین جمله ها بود که که از نظر خیلیا فقط یه جمله بود 

بله درسته

اما کلا دیدگاه اکثر اعضای سایت یه دیدگاه و جو نا امیدی هست حالا نمی تونم واضح اینجا بیان کنم چون بالاخره سایت عمومی هست و ممکنه خیلی ها ناراحت بشن

معمولا مثبت اندیشی نتایج خیلی بهتری داره که توی قانون جذب هم هست

بله درسته اما کلا دیدگاه اکثر اعضای سایت یه دیدگاه و جو نا امیدی هست حالا نمی تونم واضح اینجا بیان ...

بله درسته 

بلاخره چون عمومی هس و راحت حرفاشونو بیان میکنن و شناخته هم نمیشن خیلیا ممکنه ناراحت باشن حالشون بد باشه اینجا خودشونو خالی کنن بدون این ک شناخته بشن 

بدون شک نتیجه بهتری دارع مثبت اندیشی 

اما همشون دارن یطرفه قضاوت می کنن باید حرف طرف مقابلشون رو هم شنید

درسته 😅ولی اینجا که نمیشه مجازی هس دیگه 

خب اکثرا طرف مقابل رو حرفاشو نادیده میگیرن و فقط حرفای خودشونو میزن

خب یه نفرم تو عمق موضوع نمیره