2777
2789
عنوان

بچه هاش تو بیمارستان تنهاش گذاشتن از غصه دق کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4610 بازدید | 420 پست
هی اینا چه غریب و بی کس میمیرن وخاک میشن . خدا رحمتش کنه اسی جان 

مرسی عزیزم.

خدا رفتگان شما رو بیامرزه

❤لطفا برای قبولی خواهرم در ازمون ی صلوات بفرستین❤
عزیزم امضات واقعا ناراحت کنندس . مجردی شما؟

نه عزیزم متاهلم

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم‌لیمارستان بود مابالباس مخصوص میرفتیم پیشش

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

بچه ها اونایی که امروز دفن کردین امواتتون رو اسمشون با اسم پدرشون بگین تا براشون نماز وحشت بخونم

لباس مخصوص میپوشید؟ ماسک میزد؟ خدا رحمتش کنه

اره تو بیمارستان راه نمیدن بدون ماسک و لباس...اینا خیلی وقت پیش مبتلا بودن ولی بیماریشون پیشرفت کرد بستری شدن احساس میکنم اینا همشون ناقل بودن به همدیگه دادن..اینا دوتا متاسفانه بستری شدن که اونم یکیشون فوت شد😔

خدا پدربزرگ شمارم بیامرزه روحش شاد باشه

حس میکنم همه باهات بدن  نه؟

بدنیستن،خانواده شوهرم بجای همدرد بودن باحرفاشون ورفتارشون داغمو بیشتر کردن