2777
2789
عنوان

دوستی خواهر ۱۸ ساله م با یه پسر

490 بازدید | 30 پست

سلام دوستان .راستش خانواده م موندن چیکار کنن .خواهرم ۱۹سالشه تازه دوساله فهمیدیم دورادور با یه پسره که الان ۲۴ سالشه و نظامی ه همدیکه رد دوست دارن و با اینکه خانواده ما مخالف ازدواج تو این سن هست و پدرم تاکید دارن درس بخونن ولی اصرار گه من میخوام ازدواج کنم در حالیکه سطح خانوادگی پسزه خیلی پایبن تر از ماست والان دوتا خواهر بزرگتر از این خواهرم دانشجو هستن و مجردان .به نظر شما اینجور مواقع اگه خانواده راضی نباشن و مطمینا ازدواج با شکست مواجه میشه باید چطوز راهنمایی کرد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کی گفته

خیلی مواقع خانواده ها راضی نبودن

ازدواجم با شکست مواجه نشده خیلیم تازه موفقیت امیز بوده

این باور شماست

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

۱۸ سال سن کمیه ..کم نیستا ولی مصلحت بر اینه ک ازدواج نکنه با توجه ب محصل بودن ابجیاش بعدا پشیمون میشه ..مواطب باشید خطایی ازش سر نزنه..هیچی نگید...یواش یواش از سرش میفته

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

دختر داییم بابای ناتنیش معتاده مامانش رضایت نمیداد پسره یتیم هم بود..خلاصه پافشاری کردن زنداییم با لگد دخترو از خونه بی جهیزیه انداخت بیرون پسره گذاشتش رو سرش و الانم حاملست خداروشکر از شوهر شانس اورد ادم بد یا خوب خوشبختی و بدبختی پولداری و خانواده خیلی اصیل و این چیزا نمیشناسه

الهی خواهرت و همه ما خوشبخت شیم

توی سنی بچه ها لجباز میشن

فکر میکنن تنها کسی که از عاشقی سر درمیاره و عاشق شده خودشونن! 

بهش قول موافقت بدید درصورتی که بره دانشگاه 

الان تشنه ازدواجه، ازدواج کنه 4 سال دیگه میبینه واسه اهداف خودش هیچ ارزشی قائل نبوده و رفته سمت اهداف پسره

همچنان مخالفت کنید، بعدا سپاسگذار میشه

من خانواده پسر انمیدونم ولی خود پسر بنظرم باید ادم بدی نباشه چون نظامیا برا استخدام سخت میگیرن نمیگم صددرصدها ولی تو تحقیق خیلیا بعلت خانواده وحتی اطرافیان یا یسری کارهای دیگه رد میشن پس این اقا جزاونا نبوده

یا رب العالمین