2777
2789
عنوان

دوستی خواهر ۱۸ ساله م با یه پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۴ سالم بود خانوادم موافق نبودن ا۱لااااا ن ک شوهرم بد باشه ها میگفتن زوده..ازدواج کردم و شکر خدا میگذره زندگی از هیچیی کم نداشتم ن گردش ن محبت ن پول از خیلیا هم سر ترم....ولی خب فرق میکنه گاهی کاملا برعکسه ...

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام
ای جانم ایشالله به سلامتی عزیزم خدابهتون ببخشه جنسیت نی نی تون چیه ؟

مرسی گلممم😍اولی پسر...دومی همو سونو نرفتم خیلی دوس دارم برم..همه میگن دختره سونوگرافی های قدیمی😂

الان 15 ساله ها هم میان میگن بچه 6ام رو به دنیا آوردیم!!! 

ماهی کمتر از یکسال طول میکشه تا به بلوغ جسمی برسه و در هر بار تخم ریزی 400 500 تا تخم میذاره! 

اداره کردن زندگی، ترقی شخصیتی، طرز رفتار با خونواده جدید، دنبال کردن اهداف، کمک به همسر در رسیدن به اهدافش،توانایی تربیت فرزند و خیلی مسائل دیگه چیزایی نیستن که طرف توی 18 سالگی بهش برسه

تنها تصمیم گیری که توی افراد 18 ساله و کمتر از اون دیدم اینه گفتن نمیخوایم دیگه درس بخونیم!! همین 

خیلی هافقط واسه فرار از مدرسه ازدواج میکنن

مرسی گلممم😍اولی پسر...دومی همو سونو نرفتم خیلی دوس دارم برم..همه میگن دختره سونوگرافی های قدیمی😂

آره سونو گرافی های قدیم که ردخور ندارن به منم میگفتن پسره رفتم سونوگفت دختره باردوم که رفتم دکتر گفتن پسره اونم دوقلو داشتم شاخ درمیوردم گفتم شما خودت گفتی دختره الان شد پسر اونم ۲تا😂😂😂 باور نمیکنی چقدر ناراحت شدم همش با خودم میگفتم من یدونه خواستم چرا۲تا ولی الام زندگیم پسرامن ایشالله بچه ی شماهم به سلامت بدنیا بیاد شما همیسه ی سایه ی پرمهرت بالای سر بچه های گلت باشه

خیلی ها بعد ازدواج درسشون و ادامه دادن

بهتره بگی خیلی کم

به نظرم هر چیزی وقتی داره

کسی که هنوز خودشو خوب نشناخته چطور میتونه یکی دیگرو بشناسه و باهاش رفتار کنه

توی همین سایت رو ببین 

طرف سر کوچکترین چیزها با شوهرش مشکل داره، از نگهداری بچه و نفقه و رابطه و پول و حرف فامیل شوهر و... میناله

90 درصدشونم بخاطر ناپختگی طرفه

یه تاپیک بود انقد زود ازدواج کرده بود که نمیتونست بچه دار بشه!! رفته بود دوا درمون دکتر نامرد هم یه عالمه دارو بارش کرده بود! بعد از چند سال توی 22 سالگی بچه دار شده بود 

بهتره بگی خیلی کم به نظرم هر چیزی وقتی داره کسی که هنوز خودشو خوب نشناخته چطور میتونه یکی دیگرو بش ...

کاملا حرفت درسته عزیزم ولی خب بعضی هاهم دخترو زود شوهرمیدن نمونش خودمن که ۱۵سالگی ازدواج کردم ولی خب درسمم ادامه دادم 

درمورد حرف خانواده ی شوهر که اغلب خانوم ها مشکل دارن نمونش خودمادرمن که با سن ۳۸ سالگی و ۲۰سال تجربه زندگی کردن اگر زن عموم بگه بالای چشت ابرو توی خونمون جنجال به پامیشه 

ولی خب توی بعضی از خانواده ها هنوز فرهنگ اینکه دختر باید زود ازدواج کنه هست 

آره سونو گرافی های قدیم که ردخور ندارن به منم میگفتن پسره رفتم سونوگفت دختره باردوم که رفتم دکتر گفت ...

مرسی گلم😍😍😍مگ سونو بار اول نمیگه تعدادشونو😍

به من نگفت تازه جنسیت رو هم اشتباه گفت اصلا نمیدونم من مشکل داشتم یا سونو😂😂

عه چ جالب😍😍😍😍😍من دوقلو خیلی دوستتتتتتتتتت خیلی هااااااا..حتی با اینک ی بچه دارم باز میگم خدا ی دوقلو بده..میدونم خیلی سخته ولی خب ارزوعه😂

عه چ جالب😍😍😍😍😍من دوقلو خیلی دوستتتتتتتتتت خیلی هااااااا..حتی با اینک ی بچه دارم باز میگم خدا ی ...

ایشالله که هرچی صلاحه پیش بیاد گلم ❤

مادر دوقلو بودن خیلی سخته ولی درعین حال خیلی خیلی شیرین و لذت بخشه

ایشالله که هرچی صلاحه پیش بیاد گلم ❤ مادر دوقلو بودن خیلی سخته ولی درعین حال خیلی خیلی شیرین و لذت ...

اره میدونم چقدر سختی داره هم از نظر روانی هم از نظر مالی...خدا نی نی هاتو حفظ کنه😍😍😍😍ووووی الان حتما دارن باهم همکاری میکنن ی جارو ب فنا بدن😃

اره میدونم چقدر سختی داره هم از نظر روانی هم از نظر مالی...خدا نی نی هاتو حفظ کنه😍😍😍😍ووووی الان ...

نه خداروشکر خوابیدن اینقدر اذیت کردن تا خوابشون برد منم حداقل یه استراحت بکنم 🙂😊😊