2777
2789

سلام عزیزان.دخترم تو سایت منتا ازمون داد و الان زنگ زدن گفتن جز ۱۰۰نفر اول.به نظرتون خوبه شرکت کنه.یا کلاهبرداری؟اگه اطلاع دارین لطفا راهنمایی بکنین.کدوم سایت معتبر برای آزمون تست زنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ زدن!؟

پسر من یک سال عضوش بود البته فردی، یک ماهه، گاهی هم ۳ماهه عضویت میخرید، و برای خودش آزمون میذاشت و سوال حل میکرد، برای کسی که کتاب نخریده خوبه

اما اینکه توی گروهی شرکت کنه رو نمیدونم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
زنگ زدن!؟ پسر من یک سال عضوش بود البته فردی، یک ماهه، گاهی هم ۳ماهه عضویت میخرید، و برای خودش آزمون ...

اره گلم زنگ زدن گفتن دخترت تو یه آزمون که دو هفته پیش بود شرکت کرده و جز ۱۰۰نفر اول.تخفیف هم بهتون میدم ماهی دوبار ازش ازمون میگیریم.اگه شماره ی دارین ازشون لطف میکنین

ممنونم گلم.خودتون شرکت کردین.گفتن تا شب باید پول واریز کنیم؟

من شرکت نکردم ولی از مشاورا خیلی تعریف بانک تستاشو  و شنیدم و دبیر ریاضی من تستاشو به عنوان تکلیف بهمون میدادن که عالی بود و خودشون هم تعریف میکردن البته من ازموناشو خبر ندارم و نظرم و راجب بانک تستاش گفتم مثلن تو هر درس و هر مبحث یه تعداد سوال داره که اکثرا تستای سراسری و ازمون های ازمایشی هستن و معتبرن

من شرکت نکردم ولی از مشاورا خیلی تعریف بانک تستاشو  و شنیدم و دبیر ریاضی من تستاشو به عنوان تکل ...

موفق باشی گلم.به نظرت کجاها دیگه برای تست زنی ثبت نام بکن خوبه و قوی میشه؟

اره گلم زنگ زدن گفتن دخترت تو یه آزمون که دو هفته پیش بود شرکت کرده و جز ۱۰۰نفر اول.تخفیف هم بهتون م ...

ماشاالله بهش، زنده باشه💖

نه عزیزم ما از طریق سایت ثبت نام میکردیم

با همون شماره ای که بهتون زنگ زدن تماس بگیرید یا برو توی سایتش ببین راه ارتباطیش چیه.

پایه چندمه دختر گلت؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ماشاالله بهش، زنده باشه💖 نه عزیزم ما از طریق سایت ثبت نام میکردیم با همون شماره ای که بهتون زنگ ز ...

ممنونم گلم.همچنین پسر گلتون🌹

پایه یازدهم.میخواد از همین الان تست زنیش خوب بشه همین جوری رف شرکت کرد تو آزمون .امروز زنگ زدن.گفتن تا شب پول واریز کنید با تخفیف.منم‌ گفتم شاید الکی باش که الان اطمینان پیدا کردم.خداکنه اون خانوم کلاه بردار نباش.الان زنگ میزنم به منتا خودش.ممنونم از راهنمای قشنگت

ممنونم گلم.همچنین پسر گلتون🌹 پایه یازدهم.میخواد از همین الان تست زنیش خوب بشه همین جوری رف شرکت کر ...

فداتشم، ان شاءالله سربلندیشو ببینی😍

بازم برو توی سایتش از اون طریق شمارشونو پیدا کن شاید اصلا همونجا بتونی ثبت نام کنی توی آزمونهاش

راستی یه چیزی، شمارتون رو از کجا آورده بود!؟

فداتشم، ان شاءالله سربلندیشو ببینی😍 بازم برو توی سایتش از اون طریق شمارشونو پیدا کن شاید اصلا همون ...

دخترم شمارم رو تو لیست ثبت نام ازش خواسته بودن تا در صورت لزوم تماس بگیرن.که امروز گرفتن