2777
2789
عنوان

خانم ها حالم خوب نیست میشه بیاید

184 بازدید | 15 پست

سلام دوستان عزیزم .

میخواستم ببینم شما چیزی راجب این حال من میدونید توی اطرافیان یا خودتون 

بچه ها چند وقتی میشه ک تپش قلب دارم بصورت ناگهانی احساس تپش قلب میکنم هر وقت تپش قلب میگیرم احساس اظطراب و بی قراری میاد سراغم .

از صبح زیر چشمام خیلی خیلی کم ورم کرده ..

یکمی هم تیره شده ....

میشه بگید چیشده...میترسم ب خانواده هم بگم بترسن نگران بشن .همسرممم خیلی احساساتی  و شدید ب من علاقه داره چند وقت پیش گفتم بهش تپش قلب دارم گریه اش گرفت برای همین میخوام بدونم این قضیه ب نظر شما جدیه برم دکتر یا خوب میشم 

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 

ازاعصابه

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجا گریه برو چکاپ شاید ربطی به قلب نداره کمبود ترشح هورمون یا ویتامین

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

باید دکتر بری منم همینجوری میشدم از استرس های عصبی که یه مدت داشتم اینجوری شدم رفتم چکاپ و گفتن تیرویید کم کار دارم.قدر همچین همسری رو بدون 🥰

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  

بعید نیست فشار عصبی باشه منم همین علائم را دارم دکتر رفتم بهم ایندرال داد تو هم برو دکتر ببین مشکلت چیه

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد

فکر کنم حمله اضطرابیه باید خودتو آروم کنی.نگران نباش چون میگی با اضطراب همراهه مشکل جسمی فکر نکنم باشه.

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍
باید دکتر بری منم همینجوری میشدم از استرس های عصبی که یه مدت داشتم اینجوری شدم رفتم چکاپ و گفتن تیرو ...

من خودمم شک‌کردم ب تیروئید... مرسی خیلی قدرشو میدونم اینقد مطمئنم کسی  توی دنیا  بیشتر از همسرم دوستم نداره .

بعید نیست فشار عصبی باشه منم همین علائم را دارم دکتر رفتم بهم ایندرال داد تو هم برو دکتر ببین مشکلت ...

دکتر چی رفتی عزیزم 

فکر کنم حمله اضطرابیه باید خودتو آروم کنی.نگران نباش چون میگی با اضطراب همراهه مشکل جسمی فکر نکنم با ...

خب بنظرتون دکتر چی برم ...اخه ادم خیلی آرومی هستم نمیدونم چرا چند وقته این طوری شدم 

دکتر قلب هم اگه بری آزمایش مینویسه اگه تپش قلبت مشکل جسمی نبود داروی آرامبخش میده دوره ای استفاده میکنی فقط رو خودت کار کن آرامش داشته باشی.

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍
دکتر قلب هم اگه بری آزمایش مینویسه اگه تپش قلبت مشکل جسمی نبود داروی آرامبخش میده دوره ای استفاده می ...

مرسی از راهنماییت