2777
2789
عنوان

می خوام براتون یه کاری انجام بدم🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 292 پست
سلامت باشید امضاتون تو ذهنم بود اسمتون یادم نمی اومد

ممنونم که اطلاع دادین. خوشحالم دعوت شدم به تاپیکتون عزیزدلم .لطفا ثواب دعا کردن واسه دیگران یعنی نیتتون واسه زدن این تاپیک رو هم هدیه کنید به آقا امام زمان و واسه سلامتی و ظهورشون دعا کنید الهی اجرتون با خانم فاطمه زهرا

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💔💔💔

میدونم دلت شکسته

منتهی عزیز دلم یه چیزی رو بذار پس همینجا بهت بگم

ما چاره لی جز خدا داریم؟راه فراری غیر خودش هست؟به خودش قسم که نیست

تمام این دنیا

مال

جان

فرزند

جسم

سلامتی

همه چیز سر یه دقیقه میتونه پودر بشه.میتونه بی اهمیت ترین بشه.انقدر واهیه

همه اینا وسیله اس برسی به خدا

تو خدا رو بخوای وسیله کنی برسی به اینا اینجا کارت غلط میشه

ببین عزیزم

یه چیز بهت بگم

وعده خداست واسه اونایی که ایمان دارم و عمل صالح انجام میدن و پای ایمانشان وایمیستن 

طوبی لهم و حسن مآب

هم آخرت رو بهشون میده عم تو دنیا براشون جبران میکنه

ظرفیت رو ببر بالا

هیچ چیز این دنیا ارزش بریدن نداره

هیچ چیزش

میدونم دلت شکسته منتهی عزیز دلم یه چیزی رو بذار پس همینجا بهت بگم ما چاره لی جز خدا داریم؟راه فرار ...

واقعا نمیکشم دیگه با بیست سال سن هیچ امید ارزویی ندارم فقط صرفا چون اینکه زنده از خواب بلند میشم دارم بقیه زندگی مو سپری میکنم 

افسردگی واقعی تمام زندگی مو گرفته بارها و بارها به خودکشی فکردم ولی دلم به حال مامانم میسوزه 

تقریبا هر شب از خود خدا میخوام فردا زنده نباشم و منو ببره پیش خودش 

شاید نسبت به مشکلات بقیه مشکلات من بیشتر نباشه ولی  منو تبدیل به یه مرده متحرک کرده که فقط داره زندگی میکنه بی هیچ هدفی 

هر کاری میکنم یه یه نکته مثبت برای خودم تو دنیا پیدا کنم که دلمو بهش خوش کنم نمیشه 

ببخشید که زیاد حرف میزنم

واقعا نمیکشم دیگه با بیست سال سن هیچ امید ارزویی ندارم فقط صرفا چون اینکه زنده از خواب بلند میشم دار ...

نه عزیزم

میدونی صرفا اغلب مشکلات روحی ما بخاطر چیه

چون ما یه نیاز بزرگ داریم و از اون غافلیم

ما نیاز داریم که خدارو باور داشته باشیم 

یه سوال

قبل اینکه بخواید بههمه چیز بی اعتقاد بشید حال دلتون بهتر نبود؟

صادقانه جواب بدید؟

همون امیدی که به خدا و اهل بیت داشتید حداقل حال روحی تون رو بهتر نکرده بود؟

نه عزیزم میدونی صرفا اغلب مشکلات روحی ما بخاطر چیه چون ما یه نیاز بزرگ داریم و از اون غافلیم ما ن ...

اگر بخوام راستش رو بگم نه واقعا بهتر نبود 

شاید دوسه سال پیش خوب بود ولی این یه سال اخیر که من سعی کردم ایمانمو قوی تر کنم شرایط بدتر شد جوری که حتی ساده تر مسائل هم باعث ازار اذیتم میشد 

منم دیدم تو این شرایط نمیتونم دووم بیارم گفتم ولش کنم همه چیو 

الانم همون اشو همون کاسه اس 

با خدا یه جوره 

بی خدا هم یه جوره 

دقیقا حس میکنم لبه ی یه پرتگاهی هم که درحال افتادنم 

ولی یه دشمن دستمو گرفته که نیوفتم 

و حس من اینکه هر لحظه ممکنه دستمو ول کنه ....

لطفا برای مادر شدن @الناخانووووووم @مامان_آینده_هستم @sar_be_hava @عشقم_محمد @ملکه__یخی دعا کن 🌹 🌹 🌹

صلوات برای حاجت دلت 🌹 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

عصمت هستم لطفا برای خوب شدن حال روحی و جسمی ام خیلییییی دعا کن همینطور دعا من شوهرم هم حالش خوب بشه ممنونم ترا خدا یادت نره   

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

لطفا برای مادر شدن @الناخانووووووم   @مامان_آینده_هستم   @sar_be_hava   @عش ...

ممنونم عزیزدل

ان شاءالله حاجت روایی شما و استارتر

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗