2777
2789

این واقعی بود؟؟؟

ی روز یکی بهم گفت...عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...❤همینقدرساده همینقدرعمیق...دوستت دارم دلیل زندگیم💫❤از۱دی دیگ پستی درج نمیکنیم 😾سایتو درست کنین دیگ مرسی اه😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با اینکه بچه دارم اینجور داستانا رو میخونم دچار استرس میشم وای به حال اون خانمایی که باردارنشدن بمیرم براشون🥺

من شوهرمو خیلی دوست دارم 

ولی مردا همه همینن 

شوهرمنم عاشق پسر بود و میگفت فرق نداره 

ولی تا فهمید بچمون پسره خیلی خوشحال شد و یه حرفایی زد که خیلی ازش ترسیدم 

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟

این داستان رو یه جا دیگه دیده بودم ولی به جاش زنه مشکل داشت و مرده گفته بود مشکل از منه زنه هم ولش کرده بود

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
من با اینکه بچه دارم اینجور داستانا رو میخونم دچار استرس میشم وای به حال اون خانمایی که باردارنشدن ب ...

وای به حال خودتون با این طرز فکرتون که انقد بد صحبت کردید متاسفم براتون...

خدا هرکسی و یه جو امتحان میکنه نیاز به دلسوزی و وای وای گفتن بقیه هم نیست

وای به حال خودتون با این طرز فکرتون که انقد بد صحبت کردید متاسفم براتون... خدا هرکسی و یه جو امتحان ...

واقعا ازتون عذر میخوام عزیزم 

حلال کنید منظور بدی نداشتم 

نمیدونم چرا اینطور برداشت کردین 

هرچند الان دل خودمم با حرفتون شکست

واقعا ازتون عذر میخوام عزیزم  حلال کنید منظور بدی نداشتم  نمیدونم چرا اینطور برداشت کردی ...

دل شما شکست پس دل من چی که منتظرم و شما میگی من که بچه دارم و وای به حال اونایی که ندارن...یه کم فک کنبد...منم به خاطر شرایطی که توش هستم بهم برخورد خیلی اما اشکالی نداره کسی که تو این شرایط نباشه نمیتونه درک کنه...شمام حلال کن

دل شما شکست پس دل من چی که منتظرم و شما میگی من که بچه دارم و وای به حال اونایی که ندارن...یه کم فک ...

واقعا کلمه ای ندارم که منظورم رو بیان کنم 

فقط خواستم بگم حالشون رو میفهمم چون خودمم روزی منتظر بودم و هنوز هم باخوندن این داستانها به هم میریزم 

نمیدونم والا ،باید یه تجدید نظری کنم رو اخلاق خودم و چیزایی که میگم بی هیچ منظور بدی کسی ناراحت بشه😘

ان شاءالله دامنت سبز بشه گلم 

عذر میخوام فکرش رو نمیکردم واژه ها و جملاتم بد هستن

واقعا کلمه ای ندارم که منظورم رو بیان کنم  فقط خواستم بگم حالشون رو میفهمم چون خودمم روزی منتظ ...

خواهش میکنم ببخشید منم خیلی ناراحت شدم به ندرت پیش میاد بد اخلاقی کنم با کسی ولی دست خودم نبود رو مسئله بچه حساس شدم معذرت میخوام❤

بابت دعای خوبتم ممنون😍