2777
2789
عنوان

ماستیت سینه

147 بازدید | 3 پست

کیا دچار ماستیت سینه شدن؟ چجوریه؟

من یه روز صب ک بیدار شدم تب لرز شدید گرفتم تا شب

صب ک پاشدم دیدم یکی از سینه هام سفت شده شبش فقط از یه سینه به بچه شیر داده بودم

یه تیکه ی سفتی تو سینم بود هرچی ک به بچه دادم خورد هرچی هم دوشیدم روز اول از یکی از مجراهاش عفونت میومد بیرون الان دیگ نمیاد ولی سینم هنوز احساس میکنم یه تیکه ای توش هس مثل روز اول سفت نیس نرم تره

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که داخل سایتشون کلی مقاله اعم از بیماری ماستیت، بیماری کاندیدیاز، کمبود ویتامین دی در بارداری و عوارض ان قرار داره که میتونه اطلاعات شما رو بالا ببره در ضمن در داخل کلینیکشون سونوگرافی مامو گرافی و نمونه برداری هم انجام میدن. تفسیر سونوگرافی بیضه و تفسیر سونوگرافی هم به صورت رایگان هستش .بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .منم دقیقا مثل شما شدم الان دارم آنتی بیوتیک میخورم .یه گلوله سفت کوچک هم تو سینم حس میکنم.شما ...

سلام آره من خوب شدم خداروشکر ولی آنتی بیوتیک استفاده نکردم خودش خوب شد