دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در مقابل معلم ها خیر شما فکر کن از شنبه تا پنجشنبه هر روز بری سر و کله بزنی. با ارباب رجوع. البته خیلیا هم خداییش بیکارن تو ادارات. ولی کلا حقوقای ایران خیلی بی عدالتیه یک عده ادارات خیلی بالاهه یک عده خیلی پایین. الان با ۵ تومن کدوم مردی میتونه زندگی بچرخونه
رسمی هاشون بله خیلی بالا ولی قراردادی هاشون وزارت کاری میگیرن حدودا 2ونیم
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
رسمی هستین؟سابقه و مدرک. من خودم یک ارگانیم با دکترا چندین سال سابقه بزور ۵ میگیرم
قرار بود گزینش کنن برا رسمی شدن ولی مجلس ی طرح داد بعصی شرایط بود ک اگه یکیشو داشته باشی بی گزینش رسمی میشی که من تا حدودی شامل میشم ولی فعلا ک قراردادی
مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!