2777
2789
منـ شهرداریم ۵.۵میگیرم

خب شاید شما پستتون پایینتره یا مدرکتون یا اینکه رسمی نیستین یا سابقتون کمتره

همسر من رئیس روابط عمومیه با اضافه کاری ۱۰ میگیره

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

اون حتما سابقش کمه یا پستش پایینه یا کارگر هست کارمند رسمی نیس همسر من رئیس روابط عمومیه ماهی ۱۰ می ...

سابقش بالا نیست ولی کارمند رسمیه

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری نیست که از اول که استخدام بشی رسمی باشی؟؟

نه فک نکنم هیچ جایی اینطوری باشه ی روالی داره باید طی بشه

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
خب شاید شما پستتون پایینتره یا مدرکتون یا اینکه رسمی نیستین یا سابقتون کمتره همسر من رئیس روابط عمو ...

خوب من کلا۳ساله سابقه کاری دارم و مدرکمم فوق لیسانسه و رسمی نیستم ولی خدا بخواد ب زودی رسمی میشم..من تو قسمت کنترل اموالم

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
خوب من کلا۳ساله سابقه کاری دارم و مدرکمم فوق لیسانسه و رسمی نیستم ولی خدا بخواد ب زودی رسمی میشم..من ...

انشالله عزیزم

خوش ب حالت ک حداقل همینکارو هم داری و مستقل هستی دستت تو جیب خودته

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

انشالله عزیزم خوش ب حالت ک حداقل همینکارو هم داری و مستقل هستی دستت تو جیب خودته

اره خداروشکر حس خوبی دارم از کارم ❤

اون برای استخدامی بود که اومدن برای رسمی شدن شرایط های دیگه ای داره ..که من چون پدرم سابقه جبهه داره ...

سلام شما رسمی شدین؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن