خانوما من ی هفتس سرخال نبودم همش بی حال بودم..شکم و کمر درد شدید داشتم..بعلاوه عفونت ادراری.. عفونت زنانه. خلط گلو. تا پریود شدم و همش عفونت بود..الان از شدت ضعف و کمر درد نمیتونم پاشم..امروز رفتم دکتر عمومی گفت کرونا داری😔
خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچم ی سالشه و مجبورم کار خونه رو انجام بدم. تا پا میشم سزم دزد میکنه و فشارم میفته..خیلی نگرانم...کم ...
تا میتونی مایعات و آب هویج بخور
کمردرد هم یکی از نشونه های این بیماریه
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اگر کسی رو داری یک هفته برو خونشون تا بچتو نگه دارن.منم بی حال بودم و سردرد شدید داشتم و بدن درد همش خواب بودم نمیدونم کرونا بود یا نه ولی یک هفته استراحت کردم خوب شدم خونه مامانم