2777
2789
عنوان

پختن مربا🌸

93 بازدید | 10 پست

خانومایی که خودتون مربا درست میکنید بیاین بگین دقیقا باید چیکار کنیم

من خودم همیشه آماده میخریدم 

موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. �

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مربایی میخوای درست کنی؟

مربای بِه عزیزم

موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. �
منم بعدازظهر میخوام درست کنم البته خونه مادرشوهرم

ایشالله که خوشمزه میشه عزیزم

درست کردی به منم بگو 

اول بگم که به ترش مرباش خوشمزه تر از به شیرین میشه، بعضیها ریز میکنن به رو ولی من رنده میکنم به نظرم رنده بهتر میشه،پیمانمم همیشه پیاله هست چون زیاد درست نمیکنم پیاله راحت تره،بعد من امتحان کردم به رو بشوری پوست نکنی مرباش خوشرنگ تر در میاد، من به رو میشورم رنده میکنم هرچقدر مقدار به بود همون مقدار شکر هم روش میریزم و اب هم میریزم مثلا یه پیاله به شد یه پیاله هم شکر دوتا پیاله اب بریز بعد درشو بذارتاجوش بیاد حواست باشه سر نره بعدازاینکه جوش اومد کف روشو بگیر شعلشو کم کن بذار با شعله کم و دربسته بپزه مربای به تنها مرباییه که باید درش بسته باشه و بپزه چون رنگش قشنگ تر میشه بعضیها دم کنی هم میذارن آخر سر هم گلاب و زعفرون بزن وخاموشش کن تا خنک بشه اگه طعم دارچین دوست داری بعد از اینکه جوش اومد یه چوب دارچین توش بنداز

اول بگم که به ترش مرباش خوشمزه تر از به شیرین میشه، بعضیها ریز میکنن به رو ولی من رنده میکنم به نظرم ...

مرسی عزیز دلم دست گلت درد نکنه خانومی❤❤