اول بگم که به ترش مرباش خوشمزه تر از به شیرین میشه، بعضیها ریز میکنن به رو ولی من رنده میکنم به نظرم رنده بهتر میشه،پیمانمم همیشه پیاله هست چون زیاد درست نمیکنم پیاله راحت تره،بعد من امتحان کردم به رو بشوری پوست نکنی مرباش خوشرنگ تر در میاد، من به رو میشورم رنده میکنم هرچقدر مقدار به بود همون مقدار شکر هم روش میریزم و اب هم میریزم مثلا یه پیاله به شد یه پیاله هم شکر دوتا پیاله اب بریز بعد درشو بذارتاجوش بیاد حواست باشه سر نره بعدازاینکه جوش اومد کف روشو بگیر شعلشو کم کن بذار با شعله کم و دربسته بپزه مربای به تنها مرباییه که باید درش بسته باشه و بپزه چون رنگش قشنگ تر میشه بعضیها دم کنی هم میذارن آخر سر هم گلاب و زعفرون بزن وخاموشش کن تا خنک بشه اگه طعم دارچین دوست داری بعد از اینکه جوش اومد یه چوب دارچین توش بنداز