2777
2789
عنوان

کسایی که کورتاژ شدن بیایین کمک .

153 بازدید | 10 پست

سلام دوستان .من‌دوتا بچه دارم هر دو طبیعی زایمان کردم .الان یه بارداری ناقص دارم ۶ هفته هرچی داری خوردم سقط نشد دکتر گفته بیا بستری شو اگه با شیاف سقط شد که شد اگه نشد کورتاژ.کوتاژ درد داره .بعدش خیلی اذیت میشم‌

بيهوش شدم 

رفتم كورتاژ كردن

اومدم بيرون

انگار نه انگار

فقط دفعه اول ك رفتم دسشويي يكم سوزش داشتم

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازقرص خيلي بده

كورتاژ اصلا درد نداري

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿

من ماه پیش بستری شدم با دارو هم نیومد بعد ۱۲ ساعت درد و خونریزی کورتاژ شدم هنوزم درگیرشم عفونت کردم و....

من یه سزارین هم داشتم دربرابر این واقعا اون اب خوردن بود .

سقط و کورتاژ خیلی سختع

الانم پریود شدم با خونریزی وحشتناک عفونت هم دارم 

منی که کلا عفونت نمیگرفتم الان یک ماه درگیر عفونتم

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷

به من اول یه قرص زیر زبونی دادن بعدم رفتم اتاق عمل دردم نداشت

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

سلام خانم مت اول قرص دادن بهم ۴تا خوردم ولی واقعا درد داشتم بعد رفتم سونو بقایا داشت هر چه دارو گیاهی خوردم دفع نشدبخاطر ۹میلی رفتم اتاق عمل کورتاژ دادم کورتاژ خیلی خوبه اصلا درد نداره همون روز هم مرخص شدم اومدم خونه اصلا استراحت نکردم و بجه دیگه مو حموم بردم به روال عادی زندگی برگشت کورتاژ راحتتره

خدایا نگاهت رو از ما نگیر
سلام خانم مت اول قرص دادن بهم ۴تا خوردم ولی واقعا درد داشتم بعد رفتم سونو بقایا داشت هر چه دارو گیاه ...

منم امروز دیگه رفتم کوتاژ شدم 

هرچی دارو دادن بهم نه درد داشتم نه خونریزی