2777
2789
عنوان

تسنیمم... دلم گرفته... بیاین براتون عکس نی نی بذارم، حوصلم واشه🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تسنیم بزار نبودم 

سلام عزیز.ببخشید اونوقت پسرم گریه کرد، رفتم

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
تسنیم جون خیلی دلم میخاد ببینمش  عکسشو میزاری؟ منم منتظر بچم دعام کن عکس شوهرتم بزار😜😅

سلام عزیز اونوقت بچم گریه میکرد رفتم... برات خیلی دعا کردم... ان شاالله که بحق صاحب همین روزای عزیز صاحب یه فرزند سالمو صالحو زیبا بشی😍😘

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
تسنیم جون چرا یه مدته ناراحتی عزیزم من از اون اول که بچه نداشتی تاپیکات رو دنبال میکردم

سلام گلم...هیچی بچم رفلاکس و کولیک داره... بی نهایت گریه میکنه، به هیچ عنوان شیرمو نمیخوره و شوهرم بخاطر این موضوع خییییلی اذیتم میکنه

سلام عزیز اونوقت بچم گریه میکرد رفتم... برات خیلی دعا کردم... ان شاالله که بحق صاحب همین روزای عزیز ...

یاد اون روزایی میفتم تاپیکاتو دنبال میکردم تو از سقط مکرر ناله میکردی و من از انتظار بچه

خدا بچت رو برات نگه داره عزیزم

خدایا شکرت که منم مامان شدم😍😊
یاد اون روزایی میفتم تاپیکاتو دنبال میکردم تو از سقط مکرر ناله میکردی و من از انتظار بچه خدا بچت رو ...

آره خیییلی سخت بود🥺ممنونم🤩

ای جانننن😍😍😍

ماشاءالله 

خدا حفظش کنههه

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅
کو عکس،    

حذف کردم، بچم گریه میکرد، رفتم گلم.

ای جانننن😍😍😍 ماشاءالله  خدا حفظش کنههه

ممنونم😍😘

من ندیدم😭😭😭😭😭

اونوقت محمدسبحان گریه میکرد رفتم🥺

سلام آخه دلت چرا گرفته 😔😔

بچم همش گریه میکنه و شیر منو نمیخوره، شوهرم همش غر میزنه

سلام چطوری کجایی چقدر کم پیدایی

وای از دست این بچه روانی شدم🥺🥺🥺

سلام تسنیم جان خوبی؟ چخبر؟ چرا دیگه نمیای نی نی سایت؟ پیام خصوصی هم بهت دادم، کم پیدایی عزیزم 

سلااام‌خوبی؟ اصلا گذشت روزامو نمیفهمم بچم خیلی خیلی گریه میکنه، ریفلاکسو کولیک داره... داروها روش جواب نمیدن، شیرمنو اصلا نمیخوره، نمیخوابه😭