2777
2789
عنوان

خانوما بیاین بهم فوش بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 33 پست

اگه خودت دخترتو دوست داشتی خصوصا توی جمع احترامش گذاشتی، تحقیرش نکردی دیگران نمیتونن حرفی بزنن اگه کسی چیزی گفت با قاطعیت جوابشو بده بگو پیغمبر هم یه دختر داشت نسلش تا قیامت پابرجاست مهم خوب تربیت کردن دختره خیلی پسرا هستن که حیف اسم انسان روشون گذاشت دختره وافعا عزیز، دوست داشتنی و مظلومه، مبارکت باشه

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرمنم پسر خیلی دوس داره و خودشم هرچی بچه بدنیا میاورده دختربودن خواهرشوهرم زایمان کرد دختر بود بچش بعد میگفت کاش پسر بود گفتم خدارو شکر مادرشوهرآبجی خیلی باشعوره و مثل قدیمیافکرنمیکنه دیگه واسه مانظر نداد

پدر شوهرمن چون خودش دخترزیادداره عاشق پسره بااینکه برای پسرش هیچ کاری نکرده توقع داره مابراش چندتا نوه پسر بیاریم هیچ وقت این کارشو یادم نمیره زایمان کرده بودم تازه اومدم توبخش شوهرم باکلی ذوق زنگ زد بهش گفت بچمون بدنیااومد قبل از اینکه حالمونو بپرسه اول پرسید دختره یاپسر بااینکه از قبل بهش گفته بودیم دختره

مادرشوهرمنم پسر خیلی دوس داره و خودشم هرچی بچه بدنیا میاورده دختربودن خواهرشوهرم زایمان کرد دختر بود ...

دیروز قبل اینکه بریم سونو باشوهرم رفتیم سیسمونی فروشی تا برادخترو پسر لباس انتخاب کنیم تا رسیدیم یه لباس پسرونه دید شوهرم زود گفت اگ پسر شد این...

منم لباس دختروانتخاب کردم

الان ب نظرتون بااین رفتارا شوهرم دختردوس نداره؟؟؟خودش میگ فرقی نمیکنه

دیروز قبل اینکه بریم سونو باشوهرم رفتیم سیسمونی فروشی تا برادخترو پسر لباس انتخاب کنیم تا رسیدیم یه ...

زیاد حساس نشو مهم سالم وصالح بودنه، شوهرمنم همیشه میگفت پسرداشته باشم باهم بریم استخر باشگاهوفلان ولی الان عاشق دخترمه به طرز وحشتناک، دخترم همون چندروز اول خودشو تو دل شوهرم جاکرد الانم انقدر باباییه 

زیاد حساس نشو مهم سالم وصالح بودنه، شوهرمنم همیشه میگفت پسرداشته باشم باهم بریم استخر باشگاهوفلان ول ...

اره اینو میگم منم مگ میشه ادم بچشو دوس نداشته باشه ولی این رفتارارو ک دیدم یه جوری شدم

پدر شوهرمن چون خودش دخترزیادداره عاشق پسره بااینکه برای پسرش هیچ کاری نکرده توقع داره مابراش چندتا ن ...

واقعا نمیدونم چرابعضیا اینجورین منم خونواده ی شوهرم فقط برادخترادلسوزی میکنن و عوضش ازپسرا کار میکشن

اره اینو میگم منم مگ میشه ادم بچشو دوس نداشته باشه ولی این رفتارارو ک دیدم یه جوری شدم

عزیزم من بعنوان خواهرت میگم به این چرندیات فکرنکن برای یک زن باردار هیچ چیز به اندازه سلامت جسم وروانش مهم نیست دعاکن بچتو سالم بغل بگیری، بهترین نحو تربیتش کنی دختروپسرش مهم نیس، چه دختر باشه چه پسر اگه صالح نباشه میشه مایه عذاب امیدوارم بسلامت زایمان کنی

عزیزم من بعنوان خواهرت میگم به این چرندیات فکرنکن برای یک زن باردار هیچ چیز به اندازه سلامت جسم وروا ...

فدات شم عزیزم 

دیروز سه بارسونوکرد معلوم نمیشه بچه کیسه ابم ابش کمبود کلی نذر کردم ک سالم باشه ب یه فقیرکمک کردم.

الانم برام سلامتش مهمه همین یه شکم ک نیس هنوز ۲۰سالمه و اولین بچه

دیروز قبل اینکه بریم سونو باشوهرم رفتیم سیسمونی فروشی تا برادخترو پسر لباس انتخاب کنیم تا رسیدیم یه ...

عزیزم دخترا بابایی ن

انقدر با شیرین زبونیاش دلبری کنه برا باباش

من عاشق دخترم..دوست دارم در آینده دوتا دختر داشته باشم ولی اینطور نیست ک پسر دوست نداشته باشم

با احمق ها بحث نکنید ، به آنها بگویید:حق با شماست 😊🌱
واقعا ازرفتارشون بدم اومد ک قبل تعین شدن جنسیت همه جا میگفتن ما ب دلمون افتاده پسره اخه این یعنی چی؟ ...

چ جالب عزیزم تو خونواده شوهر منم همه میگن نی نیم پسره ..ولی تو سونو ان تی احتمال دختر داد منم ب هیشکی نگفتم انشالا ی هفته بعد میرم انومالی مطمعن بشم...شما هفته چن رفتین؟؟

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه

من تا چهار ماه بهشون نگفتم😐 درسته کارم خوب نبود اما از جواب دادن به خانواده پر جمعیت همسرم بهتر بود که هر دقیقه بخوان روی اعصابم خط بکشن😑 . جنسیت که مشخص شد گفتیم بهشون ،یکم ناراحت شدن اما کاری ازشون ساخته نبود چون همسرم طرف منه😍

دنیا که بیادشوهرت قشنگ میمیره براش.غصه نخور.باباها برا دخترمیمیرن

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم