2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بار اول در اومدم  ولی تحویل دوساله دنا پلاس

جوون😂😂

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

بچه ها شماره شناسنامه همون شماره ملی هست؟؟؟؟؟ بعد من شماره ثابت ندارم چیکار کنم؟؟؟؟؟ یکی جواب بده

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
تو از مقربینی من تحویل ده ساله هم بزنم درنمیاد😆

اصلا معروفم به لوک خوش شانس تو فامیل 😍😂😂😂😂 الانم میخوام لاتاری ثبت نام کنم حس میکنم اسمم در میاد بریم آمریکا به دلم افتاده😍😍😍😂😂😂

بچه ها شماره شناسنامه همون شماره ملی هست؟؟؟؟؟ بعد من شماره ثابت ندارم چیکار کنم؟؟؟؟؟ یکی جواب بده

خداوکیلی یکی نیست جواب بده😒😒😒😒

یه شماره بزن از فامیلی همسایه ای کسی به اون شماره که نمیزنگه

عزیزم شماره شناسنامه همون شماره ملی هست؟ 😂😐

منم 5بار ایران خودرو زدم  درنیومده امروز هم دوباره رفتم ثبت نام کردم  سایپا هم زدم کی اعل ...

سایپا کی ثبت نامش بود؟!همزمان که نمیشه هر دو رو شرکت کنی حذف میشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم