الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
بچه ها شماره شناسنامه همون شماره ملی هست؟؟؟؟؟ بعد من شماره ثابت ندارم چیکار کنم؟؟؟؟؟ یکی جواب بده
خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
بچه ها شماره شناسنامه همون شماره ملی هست؟؟؟؟؟ بعد من شماره ثابت ندارم چیکار کنم؟؟؟؟؟ یکی جواب بده
خداوکیلی یکی نیست جواب بده😒😒😒😒
یه شماره بزن از فامیلی همسایه ای کسی به اون شماره که نمیزنگه
عزیزم شماره شناسنامه همون شماره ملی هست؟ 😂😐