2777
2789
عنوان

خانومای متاهل.خصوصی.

334 بازدید | 25 پست

من یه زایمان داشتم.سه سال پیش.همچی خوب بود...ولی الان چندماه بیشترع ک خیلی سرخوردم.اول اینکه لاغرشدم...ظریفم کلا...دوم همسرم هیچوقت تزم تعریف نمیکنه...کع بگه خوشگلم واینا...اوایل خوب بودم ولی الان میگم نکنه خیلی بدشدم.رابطه هم ک چی بگم.داریم خوبه.ولی ارضانمیشع.حس میکنم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب خودت بیشتر برس..خودتو اول دوست داشته باش و اهمیت بده ببین بعدش چی میشه

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
ب خودت بیشتر برس..خودتو اول دوست داشته باش و اهمیت بده ببین بعدش چی میشه

اره همینحوریم.بخودم میرسم.رابطه زیاد میخاد خودش.ولی از جلوانگترترضا نمیشه.اعتمادبنفسم داغون شده

اره همینحوریم.بخودم میرسم.رابطه زیاد میخاد خودش.ولی از جلوانگترترضا نمیشه.اعتمادبنفسم داغون شده

ازش بخواه چ پوزیشنی دوس داره و اون مدلی باش

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

برا خودت وقت بزار . ب اندامت برس . ب پوستت 

ارایشگاه خوب برو 

اگه موهات رنگ نداره 

رنگ بزار ..ابروهاتو اگه نیاز هست درست کن ..حالا تاتو یا هر چیزی ...

اتفاقا ب نظر من تو این زمونه خوشگل شدن 

خیلی راحت شده ..همه چیو درست میکنن

ابرو ،مژه .ناخن .گونه .لب .خط چشم و .......دیگه چی می مونه

خب تورابطه چحوزی هستی ببخشیدالبته. من خودم خیلی اذت میبرم ولی اونونمیدونم

ما اوکیم البته من باشما اخلاقی کمی فرق دارم من تلاش می کنم ولی خیلی خودمو درگیر فکرنمی کنم 

همینی که هست تادلشم بخاد