2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من گرفتم وعده هاش خیلی کمه وزن کم میکنی ولی باید ادامه بدی وگرنه دوباره بر میگرده

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
من گرفتم وعده هاش خیلی کمه وزن کم میکنی ولی باید ادامه بدی وگرنه دوباره بر میگرده

من هفته دوممه اره كمه ولي عادت ميكني من ٨٠٠ گرم فعلا كم كردم مياي تو گروه؟

ی روزی منم عاشق میشم❤️☘️
من هفته دوممه اره كمه ولي عادت ميكني من ٨٠٠ گرم فعلا كم كردم مياي تو گروه؟

چقدر اضافه دارین؟ منظور رژیمت چند ماهست؟

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
من ١٢ اضافه دارم ماه ب ماه ميگيرم فعلا اوليشه گرفتم ببينم خوبه يا نه

من بعد زایمان اولم ۱۵ کیلو اضافه کردم تو ۶ ماه با همون وعده خوراکیم فقط با نیم ساعت پیاده روی و یه ربع حلقه کم کردم تو ۴ سال اصلا برنگشت حتی اگه زیاد میخوردم بعد زایمان دوم ۷ کیلو اضافه کردم با لیمومی تو ۳۰ روز کم کردم ولی بعد یه هفته برگشت😶 ترجیح دادم با روش خودم کم کنم 

😕

😂😂 شرمنده بابت انگیزه دهیم باش من رفتم