2777
2789
عنوان

اگه کسی میدونه به من بگه لطفا

39 بازدید | 12 پست

سلام    

میگن دانشگاه فرهنگیان میخواد 7 هزار نیرو برای تکمیل ظرفیت بگیره 

این نیروها رو ا ز دانش اموزانی که کنکور دادن میگیرن یا از طریق ازمون های استخدامی که ماه بعد برگزار میشه ؟

لطفا اگه میدونید به من بگید

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم شروع ثبت نام و ورود ب دانشگاه برای شماها کی هست میدونی

آرزوها بی اندازه بی رحم ان...نام کاربریم اسم و فامیل خودم نیست دوستان لطفا هی نگید فلانی فامیلیش محبیه می شناسی یا اهل فلان جایی؟😐😂
گلم شروع ثبت نام و ورود ب دانشگاه برای شماها کی هست میدونی

14 ابان شروع میشه

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
١٤ ابان برای ثبت نام یعنی

اره اعلام میکنن

راستی برات سوال کردم گفتن از دانش اموزایی ک کنکور دادن میگیرن

آرزوها بی اندازه بی رحم ان...نام کاربریم اسم و فامیل خودم نیست دوستان لطفا هی نگید فلانی فامیلیش محبیه می شناسی یا اهل فلان جایی؟😐😂
راستی برات سوال کردم گفتن از دانش اموزایی ک کنکور دادن میگیرن

عزیزم از چه کسی پرسیدین ؟  نمیدونید چه زمانی هست؟