2777
2789
عنوان

عزیزان کمکم کنید عابروم نره

113 بازدید | 3 پست

بچه ها برای نطافت و شستن فر گاز اون قسمتهای شعله اینها چی استفاده میکنید...یه ماده شستشوی خوب معرفی کنید.خواهرشوهرم هی غر میزنه که کثیفه

ایشششش چه خواهرشوهرییییی بدم میاد

بزنش😒خونه خودش تمیزه؟

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والاه خونه ما ادعاااااشونهههههه

خواهر شوهر من.شوهرش کلا تو کارای خونه و اشپزی خییییلی کمک میده

اکثر مهمونیا اگر خورشت بذاره خواهرشوهرم میذاره اگر مرغ و کباب و اینا باشه کلا شوهرشه حتی لازانیا و اکثر غداهای دیگه... تمیز کردن حموم دسشویی و حیاط کلا شوهرش😑

خونشون دیگه... اشپزخونه داره یه پذیرایی کوچیک یه اتاق کوچیک

که تمیز کلی بخواد بکنه شوهر من نوکرشه😒دوتا مرد کل خونش رو تمیز میکنن انگار خودش فقط وامیسته

اونوقت میاد خونه ما

از اینکه خونش همش تمیزه و غذاش همش به راهه و خوشمزس و میگه توام یخورده کار کن غذاهای خوب برا داداشم درست کن

خونه من بزرگتره.و شوهرم تو خونه دست به سیاه و سفید نمیزنه.همیشه هم غذا داشتم.اونام اومدن خونه تمیز بوده.کلا میخواد تخریب کنه

چند بار میخواستم بگم خوبه حالا تو تو خونت کار نمیکنی غذا هم درست نمیکنی اینقدر ادعا داری.اگر این شوهرو نداشتی چیکار میکردی

ولی ساکت موندم.میدونستم بعدش دعوام میشه با شوهرم.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون