2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد تجویز دکتر برای پسرم

102 بازدید | 14 پست

پسرم الان ۳ ماهشه تقریبا یه ماهه شکمش کار نمیکنه تو این مدت دوبار با پیدرولاکسو شیاف گلیسیرین که دکتر دادو دوبارم با ترنجبین کار کرد. شیر خودمم میخوره و با ماساژو کره دادن و ورزش و ... کار نمیکنه حتی بار آخر ۳ روز پشت هم ترنجبین دادم اثر نکرد. دکترشو عوض کردم این یکی میگه روزی ۶۰سی سی آب بهش بده. یکم نگرانم آخه آب واسه بچه ۳ ماهه خوب نیست اونم اینقدر زیاد! میخواستم ببینم کسی بچش اینجوری بوده آب داده باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فقط قطره بی بی کر،بچه منم سه ماهگی همینطوری شد هشت روز یبار دفع داشت دکتر این قطره رو داد روزی دوبار هربار پنج قطره بهش میدم،از اون موقع هرروز یا یه روز درمیون دفع داره وراحت شد

بله درسته دختر منم بخاطر کمبود اب دچار یبوست میشد از همون 3ماهگی دیگه اب میدم تاالان که دوسالشه روزی ...

از همون ۳ ماهگی روزی ۳ لیوان یا اولش کمتر میدادی؟ و اینکه بعدش خوب شد هر چند روز یبار بعدش کار میکرد شکمش؟

عزیزم فقط قطره بی بی کر،بچه منم سه ماهگی همینطوری شد هشت روز یبار دفع داشت دکتر این قطره رو داد روزی ...

این قطره برای تقویت دستگاه گوارشه هم برای اسهال خوبه و هم یبوست،چون هنوز گوارششون ضعیفه اینطوری میشن

عزیزم فقط قطره بی بی کر،بچه منم سه ماهگی همینطوری شد هشت روز یبار دفع داشت دکتر این قطره رو داد روزی ...

ممنون ایشالا که همین آب مشکلو حل کنه اگه نشد اونم امتحان میکنم، دکترش گفت اگه با این حل نشد باید آزمایش بده شاید بیماری دیگه ای مثل کم کاری تیروئید داشته باشه

از همون ۳ ماهگی روزی ۳ لیوان یا اولش کمتر میدادی؟ و اینکه بعدش خوب شد هر چند روز یبار بعدش کار میکرد ...

نه سه ماهگی از یه قاشق مربا خوری اونم اب جوشیده سرد شده میدادم میگم الان که دوسالشه خودش روزی 3تالیوان اب میخوره. اره هرروز کار میکنه شکمش 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
ممنون ایشالا که همین آب مشکلو حل کنه اگه نشد اونم امتحان میکنم، دکترش گفت اگه با این حل نشد باید آزم ...

نه بابا،همه بچه ها یه دوره ای اینجوری میشن چون گوارششون ضعیفه،ولی عزیزم نگران نباش اب ضرر نداره بهش بده 

خب با اون اسهالش خوب شد؟؟؟

آره، اسهالشم بخاطر این بود دکتر قبلیش گفته بود بخاطر زردیش قطره بیلی نایسر هر ۸ ساعت بدم که دکتر جدیدش گفت اونم قطع کردم، الانم که برعکس شد

آره، اسهالشم بخاطر این بود دکتر قبلیش گفته بود بخاطر زردیش قطره بیلی نایسر هر ۸ ساعت بدم که دکتر جدی ...

خب دیگه این دسته از قطره ها هم برای درمان اسهاله و هم یبوست،انشاالله با اب حل میشه،ولی اگه نشد به دکترش بگو ببین چی میگه،چون خیلیا همین قطره رو تجویز میکنن