2777
2789
عنوان

عمل سرپایی بینی

5339 بازدید | 13 پست

کسی هس خودش یا از اشناهاش عمل بینی انجام داده باشه بعد دوباره دکتر بش بگه بعد شیش ماه بیا مثلا ی قسمتشو سرپایی درس کنم بعد از اون عمل سرپایی خوب شده؟؟؟؟؟

من بینیمو ۵ماهه عمل کردم اما چون دکترم خیلی نچرال و طبیعی بینیمو عمل کرده خودم دوست داشتم پره بینیم یکم کوچیکتر بشه و بهش گفتمو رفتم مطبش تو مطبش، یه آمپول بی حسی توی بینیم بهم زد و پره های بینیمو کوچیکتر کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله، قبلش هم خیلی خوب و طبیعی بود من زیادی حساس و وسواسی ام

پیشه کی عمل شدی؟

منم میخام بدم برام سوهان بکشه

نوکه بینی ام میتونن سرپایی جم کنن؟

منم ۵ماهه عمل کردم

من مامان یزدان نیستم کاربری واگذار شده بهم😬
پیشه کی عمل شدی؟ منم میخام بدم برام سوهان بکشه نوکه بینی ام میتونن سرپایی جم کنن؟ منم ۵ماهه عمل ک ...

دکتر امیری، نه عزیزم نوک بینی سرپایی نمیشه، دوباره باید عمل ترمیمی بینی انجام بدی 

من بینیمو ۵ماهه عمل کردم اما چون دکترم خیلی نچرال و طبیعی بینیمو عمل کرده خودم دوست داشتم پره بینیم ...

وااای عزیزم تروخدا بهم بگو که درد نداره چون‌منم باید برم ولی از الان به حدی میترسم که دردم بیاد اصلن شب و روز ندارم😭😭

من بینیمو ۵ماهه عمل کردم اما چون دکترم خیلی نچرال و طبیعی بینیمو عمل کرده خودم دوست داشتم پره بینیم ...

سلام شما هزینه دادین دوباره ترمیمی بینی منظورم پره های بینیتون

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک