2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس ازکجا متوجه بشم؟ فقط جلوی نمیسال زده ممتاز(وضعیت دانشجو رو) این ربطی به معدل داره یابرای همه نو ...

ربطی نداره اموزشیار سایت جدیدی هست خیلی مسخرس هنوز جا نیوفتاده ما که ترم ۷ هستیم کلی باهاش مشکل داریم پدرمون در اومده هیچیش نظم نداره اموزشیار

نه عزیزم رتبه کنکور واینا مدنظرم نیست من الان دانشجوم و چندترم گذروندم و میخوام ببینم وضعیتم چطوره& ...

نه نشون نمیده. میتونی اینکه ببینی کی شاگرد اول مثلا هم رشته هیات تو دانشگاهتون هست رو از آموزش بپرسی

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
ربطی نداره اموزشیار سایت جدیدی هست خیلی مسخرس هنوز جا نیوفتاده ما که ترم ۷ هستیم کلی باهاش مشکل داری ...

دقیقاً

تو این شرایط بجای ارتقای سایت قبلی دنبال آزمون وخطا ن

یک ماه از ترم گذشته استادهای ماهنوز نتونستن تدریس کنن تو سایت 

نه نشون نمیده. میتونی اینکه ببینی کی شاگرد اول مثلا هم رشته هیات تو دانشگاهتون هست رو از آموزش بپرسی

تماس بگیرم میگن؟

من الان دوست دارم بدونم نفرچندم

گرچه بخاطر شرایط برگذاری امتحانات مجازی  دیگه این رتبه بندی ها معیار سنجش ورقابت نیست😅

دقیقاً تو این شرایط بجای ارتقای سایت قبلی دنبال آزمون وخطا ن یک ماه از ترم گذشته استادهای ماهنوز ن ...

ما توی یه سایت به اسم وادانا تدریس داریم تازه راه افتاده اما اموزشیار کلا مشکل داره توی تعداد واحدا و انتخاب واحد و نمرات کلا مشکل داره اصلا رو اموزشیار حساب نکن

تماس بگیرم میگن؟ من الان دوست دارم بدونم نفرچندم گرچه بخاطر شرایط برگذاری امتحانات مجازی  دیگ ...

یه تماس به قسمت اموزش دانشگاه بگرید امکانش هست بگن اما فکر نمیکنمم توی این قید و بند ها باشن الان