2777
2789
عنوان

شما بودیم چیکار میکردین؟ناراحت میشدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 24 پست
مهمه واقعا؟  البته شخصا از زنگ زدن بیزارم مجردم مادر پدرم گاهی دونفره میرن سفر اوایل فامیل زن ...

اگه خودم به فکرشون نبودم اره ولی ادم واسه جبران لطفم که شده ی زنگ میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا خواهر دوست منم میگفت چقدر به خواهرشوهرش موقع اسباب کشیشون کمک کرده اما نوبت خودش که شده طفلی ...

اره منم این بلا سر اسباب کشی سرم اومد.دیگه امشب پشت دستمو داغ کردم نه کاری براشون بکنم ن برام مهم باشن

واقعا دیگران ((باید)) بخاطر رفتار خوبی ک باهاشون داشتیم،حتما متقابلا رفتار خوب داشته باشن؟ توقع ...

بحث توقع نیس.ما روابطمون مثل خواهر بود باهم.شما خواهرت شوهرش نباشه ی زنگ نمیزنی حالشو بپرسی.والا ادم ی بشقاب غذا همسایه براش میاره ی چیزی توش میذاره پس میده.اگه قرار نیس اینجوری باشه چرا وقتی شوهرش نبود پاشد اومد خونه ما

پس بدبین نباش شاید فکر میکنن پیش خانوادتی مزاحم نشن یا خانوادت فکر نکنن اونا فضولن ببینن کجایی چه می ...

چمیدونم والا.ولی ادم بعضی وقتا فقط توقع محبت از اطرافیانش داره بخصوص وقتی همسرت کنارت نیست و بیشتر احساس تنهایی میکنی

خب حالا شما ی زنگ بزنید شاید اونا مشکلی براشون پیش آمده.‌‌.. اگرم که خوب بودن، بگو والا دلم هواتون ر ...

والا شوهرم با پدر مادرش رفته بود.هروقت با شوهرم حرف زدم دیدم اون طرف خواهراش زنگ زدن به مامانشون بگو و بخند و احوال پرسی.من اونارو مثل خواهرم میدونستم فکر میکردم این حس متقابله متاسفانه😢

والا شوهرم با پدر مادرش رفته بود.هروقت با شوهرم حرف زدم دیدم اون طرف خواهراش زنگ زدن به مامانشون بگو ...

نگران نباشید اگر تا الان خوب بودید و از این حس به خودتون حس خوبی منتقل میشد و آرامش داشتید از الانم همون مسیر رو جلو برید نه بخاطر بقیه بلکه بخاطر خودتون که مهمترین.

نگران نباشید اگر تا الان خوب بودید و از این حس به خودتون حس خوبی منتقل میشد و آرامش داشتید از الانم ...

یه سری کارا و حرکات انگار ادمو از رویا بیدار میکنه از یه طرف ناراحتی که چرا خوشیاتو گرفت از ی طرف خوشحالی که از خواب بیدارت کرد که واقعیتو ببینی

بلخره یه حال پرسیدن که اونقدرام زحمت نداره مثلا من زنداداششونم

مثلاً خواستم دلداریت بدم که فکر و خیال نکنی 😁😁 حق داری ولی بعد از این مثل خودشون باش

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...