2777
2789
عنوان

خانوما تا حالا دندونای بچه هاتون رو با بیهوشی درست کردن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 24 پست
بیهوشی عوارض داره صد در صد

بيهوشي كامل نيست ك ساعت ها بيهوش باشه درصدش خيليييييي كمه در حدي ك بچه ١يا ٢ ساعته ب هرش مياد لچه رو خواب ميكنن

مهدي جان بيا كه با آمدنت دنيا گلستاني ميشود باور نكردني ..... امام زمان آوردني است ...ما بايد به آن درجه از بلوغ برسيم كه آمادگي حضور امام را در بين خودمان داشته باشيم.....برخي نشسته اند كه بعد از آمدنش حركتي كنند..... عمده حركت قبل از آمدن حضرت صورت ميگيرد... براي فرج امام زمان صلوات بفرستيم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرمری جون هزینش چقد شد؟چنتا درست کردین؟؟

اسفند ماه بود

۴تا دندون بود هزینش یادم نیس دقیق دوروبر۴تومن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بيهوشي كامل نيست ك ساعت ها بيهوش باشه درصدش خيليييييي كمه در حدي ك بچه ١يا ٢ ساعته ب هرش مياد لچه رو ...

خب اکثر بیهوشی ها یکی دو ساعته دیگه

ازاول دی ماه نه تاپیک میزنم نه پستی میذارم تازمانیکه سایت درست شه                                                تو خوب باش نزار خوبا تموم شن...
[QUOTE=162172667]برای پسر ۳سالم انجام دادم کاملا راضیم[/QUOTEدندوناش کج در نیومد ؟ از فضای نگهدارنده ...

ااان ۳سالو نیمس

نکشیدن ک فضانگه دار بزارن عصب کشی و پرکردن بود

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

دختر من ۴ تا کرسی کشیدنی داره ۴ تا ریشه جلو دهنش ..دو تا عصب کشی و پر کردن ..از خالی شدن جای دندوناش و کج در اومدنشم نگرانم ..کاش میشد با انتی بیوتیک مشکل ر حل کرد