2777
2789

کیا تجربه دارن ؟ دختر ۶ ساله م یه عالمه دندون خراب داره..دکتر گفت یه ساعت بیهوشی لازم داره ..کلی استرس دارم 

استرس نداره ك دختر من ٢ سالش بود ٢ ساعت بيهوش بود ٨تا دندون درست كرديم تمام شد و رفت

مهدي جان بيا كه با آمدنت دنيا گلستاني ميشود باور نكردني ..... امام زمان آوردني است ...ما بايد به آن درجه از بلوغ برسيم كه آمادگي حضور امام را در بين خودمان داشته باشيم.....برخي نشسته اند كه بعد از آمدنش حركتي كنند..... عمده حركت قبل از آمدن حضرت صورت ميگيرد... براي فرج امام زمان صلوات بفرستيم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر جان بيهوش كامل نيست ك بچه رو يكم خوابش ميكنن زود ب هوش مياد

مهدي جان بيا كه با آمدنت دنيا گلستاني ميشود باور نكردني ..... امام زمان آوردني است ...ما بايد به آن درجه از بلوغ برسيم كه آمادگي حضور امام را در بين خودمان داشته باشيم.....برخي نشسته اند كه بعد از آمدنش حركتي كنند..... عمده حركت قبل از آمدن حضرت صورت ميگيرد... براي فرج امام زمان صلوات بفرستيم
مشکلی پیش نیومده برا دندوناش ؟ عوارض نداشت بیهوشی ؟ 

بیهوشی عوارض داره صد در صد

ازاول دی ماه نه تاپیک میزنم نه پستی میذارم تازمانیکه سایت درست شه                                                تو خوب باش نزار خوبا تموم شن...
عزیزم فکر کنم مرمری جان بتونن کمکت کنن @مرمری1372  

برای پسر ۳سالم انجام دادم

کاملا راضیم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
مشکلی پیش نیومده برا دندوناش ؟ عوارض نداشت بیهوشی ؟ 

ن هيچي اخه چ مشكلي؟ ن برا خودش ن دندونش

وای جدا کاش برامابزرگا بیهوش میکردن 😭😭😭

اره بخدا😭😭😭😭

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....