2777
2789

عکس حلقه و زیر لفظی خواهرم ۹/۹ عقدشه دعا میکنم هردختری که دلش میخواد خوشبخت خوشبخت بشه و به زودی بختشون باز بشه تو محضر موقع خوندن خطبه دعا میکنم واسع همه دخترای بخصوص گل دخترای نینی سایت 

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه. خوشبخت بشه ان شاالله. همه دختر پسرا بختشون باز بشه و خوشبخت بشن

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

توروخدا برای من دعا کن اسم حدیث

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
عزیزی خواهرم خیلی خوبی انشاالله عزیزم دعا کن تا 9/9/99 بخت من باز شده باشه خاهر

باشع گلم حتما حالا دیر ترم بشه اشکالی نداره توکلت به خدا باشه صبر نیمی از ایمانه اما برات دعا میکنم قول میدم تو هم چله یاسین بردار و نیت کن تا تموم شدنش خواستگار خوب بیاد

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم