2777
2789
اولش حسبي الله هست اسم نداره فقط نوشته مجرب مجرب مجرب

حَسْبِيَ اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ وَ لَا حَوْلَ‏ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ

إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ 

اینو میگی عزیزم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی به من گفت بگو 1000 بار البته بدون وقفه بهتره

حسبی الله و نعم الوکیل ولا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم لااله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

اینو ازیه تاپیک برداشتم فکر کنم اینو میگه 

یکی به من گفت بگو 1000 بار البته بدون وقفه بهتره حسبی الله و نعم الوکیل ولا حول ولا قوه الا بالله ا ...

البته تیکه اخرش دکر یونسیه هیت میگن بعد دکر یونسیه کامل بگید یه عبارت داره بعدش فستجبناله و .....

حَسْبِيَ اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ وَ لَا حَوْلَ‏ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ الْعَلِيِّ الْ ...

آررره همينه آخرشم صلوات داره👍😍

من ملكه ي ايرانم ثروتمند پرافتخار چشم ها همه بدنبال من  
یکی به من گفت بگو 1000 بار البته بدون وقفه بهتره حسبی الله و نعم الوکیل ولا حول ولا قوه الا بالله ا ...

همينه خودشه

من ملكه ي ايرانم ثروتمند پرافتخار چشم ها همه بدنبال من