2777
2789

آقای دکتر احمری

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌یه جلسه رفتم‌پیش نفیسه برادران...پریناتولوژی و متخصص زنان نازایی و سقط مکرر.

تعریفشو شنیدم فقط.

اون یه جلسه هم برام ازمایش نوشت برای اخر اذر.

اما شلوووووغ بود‌

خواستی بری حتما اینترنتی وقت بگیر

واسه طی بارداری هم میخوام برم پیش زهرا توانایی تو پرستاره.

بخیه هاش میگن خوبه

آقا نباشه عزیزم 

آها من آقا رفتم😅خانوم نمیشناسم خوب باشه دوتا خانوم رفتم به درد نخوردن

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
من‌یه جلسه رفتم‌پیش نفیسه برادران...پریناتولوژی و متخصص زنان نازایی و سقط مکرر. تعریفشو شنیدم فقط. ...

مرسی عزیزم من میخواستم یه دکتری باشه که واسه فردا نوبت بده سرش شلوغ نباشه من تازه دوهفته نشده پریودیم تموم شده از دور روز پیش انقد زیر شکمم تیر میکشه درد میکنه از دیروز هم لکه بینی داشتم امروز بیشتر شده شما میدونین دلیلش چی میتونه باشه

🙃لبخند بزن... فردا روز بدتری است!!!🙃. 
آها من آقا رفتم😅خانوم نمیشناسم خوب باشه دوتا خانوم رفتم به درد نخوردن

شما اگه میدونین دلیلشو بهم بگین خیلی استرس دارم 

من‌یه جلسه رفتم‌پیش نفیسه برادران...پریناتولوژی و متخصص زنان نازایی و سقط مکرر. تعریفشو شنیدم فقط. ...

تو اقدامم هستم رفته بودم مهناز منصوری واسم آزمایش نوشت فردا نوبتم بود الان گفتن که دکتر نمیاد کنسله بخاطر همین میترسم میگم برم یه دکتر دیگه ببینم چیه

مرسی عزیزم من میخواستم یه دکتری باشه که واسه فردا نوبت بده سرش شلوغ نباشه من تازه دوهفته نشده پریودی ...

احتمالا هورمونات بهم ریخته منم اینجوری شدم رفتم دکتر سونو هم دادم که کیست نباشه خداروشکر چیزی نبود 

احتمالا هورمونات بهم ریخته منم اینجوری شدم رفتم دکتر سونو هم دادم که کیست نباشه خداروشکر چیزی نبود&n ...

اخه اولین بارمه اینجوری شدم، یعنی ممکن نیس لانه گزینی باشه 

احتمالا هورمونات بهم ریخته منم اینجوری شدم رفتم دکتر سونو هم دادم که کیست نباشه خداروشکر چیزی نبود&n ...

سونو چه زمانی میدن صبح برم یا عصر 

اخه اولین بارمه اینجوری شدم، یعنی ممکن نیس لانه گزینی باشه 

عزیزم فک نکنم....آخه لانه گزینی معمولا بعد عقب افتادن پریود دیدم اتفاق افتاده تو دوستام .....منم سه سال و نیمه اقدامم همینجوری شدم یکبار دکتر رفتم سونو نوشت سالم بود گفت هورمونات بهم ریختن...نمیدونم عزیزم شاید برا شما لانه گزینی باشه بهر حال بدنا با هم فرق دارن

سونو چه زمانی میدن صبح برم یا عصر 

فرقی نداره هم صبح میشه هم عصر