2777
2789
عنوان

خارش سینه در بارداری😫😫

1800 بازدید | 14 پست

هفته ۳۱ هستم

اما همچنان سینه هام به شدت می خارن ، طوری که با خاروندن زیاد میخان خونی بشن .... توروخدا راهی روشی چیزی میدونید بهم بگید ....

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای.نکن همش جاش.میمونه

منم.میخاره.اما دست.نمیزنم

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
مرطوب کننده بزن بهتر میشه برا منکه خوب بوده 

روغن سیاهدانه دارم از اون میزنم بازم فایده نداره

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
وای وای یاد خودم افتادم میخواستم با برس بیوفتم به جونشون . لوسیون بارداری بگیر یا روغن بچه چرب کن .

برس 😂😂😂

منم چندبار از رو لباس اینکارو کردم خارش بیش از حده

وای.نکن همش جاش.میمونه منم.میخاره.اما دست.نمیزنم

خوشبحالتون که میتونید تحمل کنید

نه سیاه دونه چون طبعش گرمه برا خارش خوب نیس مرطوب کننده ساده بزن

نمیدونستم باشه👌

آخخخخخ منم همینطوری بودم. هم شکمم هم سینه هام یه جوری میخارید دلم ضعف میرفت. آنقدر میخاروندم پر از خون میشد به حدی که لای ناخونام خون میرفت بعد میرفتم دستامو آب میکشیدم. 

منکه روغن نارگیل، زیتون و لوسیون بچه میزدم. هیچ کدوم فایده نداشت. دکترم یه پمادی بهم داد یادم نیست جی بود، اونو که میزدم یه ذره بهتر میشد. برو پیش دکترت شاید بهت همونو بده. 

آخخخخخ منم همینطوری بودم. هم شکمم هم سینه هام یه جوری میخارید دلم ضعف میرفت. آنقدر میخاروندم پر از خ ...

منم به توصیه دوستان میرم روغنمو عوض میکنم ببینم چی میشه