2777
2789
عنوان

بچه ها خاطره اولین سالگرد ازدواجتونو بگین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 27 پست

سالگرد ازدواج دوممون هم خونه مامانمو دیزاینر برده بود تزعین کرده بود عروسی کرده بودیم دیگ بعد ساعت ست و کادو و کیک گرفته بود اونم سوپرایز توپی بود سالگرد عروسیمونم کیک فقط سفارش داده بود و کادو گرفته بود رفتیم خونه مامانم

حیوان مورد علاقم: اکسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالگرد ازدواج ینی سالگرد اولین سال عقدمون شوهرم ماشینمونو عوض کرده بود و بنام من زد و اون شب با ماشی ...

شوهرمن عمرا همچین کاری بکنه.عمراااااا چیزی ب اسم من بزنه.میگ ب اسمت بزنم یروز همرو برداری فرار کنی

اولین سالگرد ازدواجمون من تازه زایمان کرده بودم افسرده بودم از اون‌طرف مرخصی زایمان هم برام تعریف نشده بود و تو محل کارمم کلی کار ریخته بود سرم

همه از جمله شوهرم حالم رو می‌دونستن و دسته جمعی سورپرایزم کردن واقعاً خیلی خوشحال شدم چون خودم انقدر حال روحیم بد بود که یادم رفته بود

اگه بگم یادم نیس چی؟ خیلی داغونم تاریخ تولدا رو هم یادم نمیمونه

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
ایشالا سالگرد عقد یا عروسی جبران مکنی.حالا چ دعوایی بود

نمیدونم یادم نیس اهان میگف باید شب تادیروقت پیشم بمونی ولی بابام قبول نکرد

ایشالله جبران شه بعدا

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥