2777
2789

خانوما فردا میرم مطب الان جوابو گرفتم پرو لاکتینم ۵۴ چیکار کنم؟خیلیییی بد؟نازایی ک میگن میاره با ۵۴ هس؟ من ماه بعد قرار بود اقدام کنم کسی اطلاعی داره؟

👪

ببین رنج آزمایشگاه چنده بعدم با قرص برطرف میشه🙂نگران نباش

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداکثر ۲۵ اخه نت میگ ناباروری میاره عددی ک من دارم در اون حد؟؟؟؟ خدا کنه...

نه بابا چرا به حرفای نت اهمیت میده برا من خییییلی بالا بود خیییلی ولی رفع شد با یه مدت قرص خوردن

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.
اگر پرولاکتین نازایی میاره پس چطور مادرای شیرده که پرولاکتینشون بخاطر شیر دهی بالاست باردارمیشن؟!نگر ...

واقعا ینی چیز خطر ناکی نیس؟

اخه من تازه ۳ ماه پریودام حدودا مرتب شدن....

قبل ازمایشم شرایطو رعایت کردم ...

ولی شوهرم هی شوخی میکرد اخه دکتر گف تحریک نشی ۲۴ ساعت 

امکان داره در حد اون شوخیا هم تحریکش کرده باشه؟

رابطه و... نبوده 

👪

منم چندین ساله که هیپرپرولاکتینمی دارم

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

با دارو تنظیم میشه و سریع باردار میشی 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
پرولاکتین دو سه هفته ای میاد پایین نگران نباش چیزه سنگینی نیست قرصشم کابرگولینه هفته ای یه دونه میخ ...

انشا الله 

با کامنتاتون یکم ترسم ریخت خدا همتونو خیر بده❤❤

چشم حتمااااا عزیزم💗💗💗

👪
پرولاکتین من ۸۰۰ بود

من ۲۵۰۰ 🙁

مقدار نرمال آزمایشگاهی چهارصد و خورده ای بود من از ۵ برابر هم بیشتر بود و سینه هام پر شیر بود در صورتی که بچه شیرخواره نداشتم