2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهرک چیک، اگه از شهر بزرگ بری اونجا دلت میگیره

دانشگاهش چطوره؟اب و هوا و . . .

⁦💜 آذر بانو 💜. . . فرزند سوم پاییز 🍁🌾🍂🍃💖💕⁦❤️⁩ عضو اکیپ علمی تخیلی👽⁦👩‍🚀⁩عاشق گیاهان🍀🌿🍃🌱
شهرکوچیک، اگه از شهر بزرگ بری اونجا دلت میگیره

خودتون اونجا زندگی میکنین؟

⁦💜 آذر بانو 💜. . . فرزند سوم پاییز 🍁🌾🍂🍃💖💕⁦❤️⁩ عضو اکیپ علمی تخیلی👽⁦👩‍🚀⁩عاشق گیاهان🍀🌿🍃🌱
منم شاهرود میخونم😊

چه عالی 

دانشگاش خوبه؟اب و هوا و مردمش خوبن؟

اگه اشکال ندارد میتونم بپرسم ترم چندی و چی میخونی؟

چه عالی  دانشگاش خوبه؟اب و هوا و مردمش خوبن؟ اگه اشکال ندارد میتونم بپرسم ترم چندی و چی میخون ...

صنعتیش اره خوبه....اب و هواشو هم دوست دارم اکثرا بارونه و کمی سرد....شرجی هم نیست....طبیعت زیاد داره...جنگل.....ابشار.

شهر ارومیه و خبری از ترافیک نیست....مردمش هم،راستش برخورد زیادی نداشتم باهاشون تا حالا.

شما از کجا میخوای بیای شاهرود؟؟؟

من ترم ۳ پرستاری عزیزم.

صنعتیش اره خوبه....اب و هواشو هم دوست دارم اکثرا بارونه و کمی سرد....شرجی هم نیست....طبیعت زیاد داره ...

خوبه پس 

من از ساری قراره بیام

خب از خود ساری کوچیکتره.... مبارکه..... به سلامتی ایشالله فارغ التحصیل بشی😍😍😍

ممنونم ازت🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹