2777
2789

خانوما دو روز پیش ترشی بادمجون درس کردم الان بازش کردم که یکم ازش بخورم خیلی تلخ بود نمیدونم چیکار کنم به نظرتون راهی هست که تلخیش بره 😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دوباره باید بریزم تو سرکه 

ببین یکم سرکه بردار بریز تو قابلمه اونا رو بریز توش بجوشون فک کنم در حد ی ربع ده دقیقه بس باشه

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏
یعنی به نظرت خراب نمیشه؟بعدش کپک نمیزنه

مگه قبل درست کردن نجوشوندیش؟ نه خراب نمیشه اول باید میجوشوندی بادمجونو بعد سرکه مینداختی

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز