2777
2789
اسی مبارکت باشه طبیعی بودی یا سز ؟

سلام عزیزم واسه امضات صلوات فرستادم ایشالا سالم بیادبغلت

راستش منم تو آنومالی بهم گفتن سه تاکیست دومیلی داره نی نی.ولی دکترگفت نگران نباش رفع میشن .شماسونو مجددرفتی یانه.چندمیلی هستن

❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️
سلام عزیزم واسه امضات صلوات فرستادم ایشالا سالم بیادبغلت راستش منم تو آنومالی بهم گفتن سه تاکیست دو ...

سلام‌مهربونم ممنون از دعای خیرت

بچه من دو تا بودیکی  ۹ میلی ویکی ۶ میلی دیگه سونو ندادم قراره ۲۷ هفتگی سونو بدم شما چند هفتگی سونو دادید که رفع شده بود؟

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام‌مهربونم ممنون از دعای خیرت بچه من دو تا بودیکی  ۹ میلی ویکی ۶ میلی دیگه سونو ندادم قراره ...

والامنم هنوزسونومجددندادم.چون دکترگفت لازم نیس رفع میشن.ولی واسه اطمینان همین روزابازمیخوام سونو بدم الان۲۳هفتمه.شماچن هفته ای الان

❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️
الهییی عزیزم واسه امضام دعا کن بچه شیر میدی شیاف دیکلوفناک بذار اروم میشی🤗🤗😘

عزیزم دختر منم کیست داشت تا ۲۴هفته جذب میشه نگران نباش

برای سلامتی خواهرم صلوات میفرستی؟اللهم اشف کل مریض
والامنم هنوزسونومجددندادم.چون دکترگفت لازم نیس رفع میشن.ولی واسه اطمینان همین روزابازمیخوام سونو بدم ...

من ۲۳ هفته ام عزیزم قراره هفته ۲۷ سونو بدم انشالله که مال نی نی هردومون از بین رفته باشه 

عزیزم دختر منم کیست داشت تا ۲۴هفته جذب میشه نگران نباش

واقعا جذب شد خب الهی شکر

ولی مال من هر دو بطن مغز کیست داره انشالله به حق امام رضا از بین رفته باشه😢

واقعا جذب شد خب الهی شکر ولی مال من هر دو بطن مغز کیست داره انشالله به حق امام رضا از بین رفته باشه ...

ان شاالله..برای خواهر شوهر منم گفتن.‌سرش از تنش بزرگتره و بیچاره اواره از این دکتر ب اون دکتر الانم ماشاالله دخترش سالم و نازو سالم شکر خدا بغلشه

الهییی عزیزم واسه امضام دعا کن بچه شیر میدی شیاف دیکلوفناک بذار اروم میشی🤗🤗😘

الان دیگه دردام اروم شد..اومدن تو سرمم امپول زدن و دوتا شیاف خداروشکر ارومتر شدم

ان شاالله..برای خواهر شوهر منم گفتن.‌سرش از تنش بزرگتره و بیچاره اواره از این دکتر ب اون دکتر الانم ...

وای طفلی چه استرسی انشالله مال منم رفع شده باشه

اره دیگه...نشستم دو ساعت کامل بشه خانوم‌گلو بیدار کنم شیر بدم بهش

ای جانم انشالله که قدمش پر از خیرو برکت باشه

یه سوال الان تو‌بیمارستان ماسک زدین یا فقط تست کرونا گرفتن ازتون

ای جانم انشالله که قدمش پر از خیرو برکت باشه یه سوال الان تو‌بیمارستان ماسک زدین یا فقط تست کرونا گ ...

ممنونتم..ان شاالله...اتاق خصوصی گرفتم و در اتاق بستس...از باقیه گرفته بودن ولی ب من‌گفت علایم نداری نیاز نیس

ای جانم انشالله که قدمش پر از خیرو برکت باشه یه سوال الان تو‌بیمارستان ماسک زدین یا فقط تست کرونا گ ...

البته بیرون از اتاق همه با ماسک هستن..حتی تو اتاق عملم ماسک داشتم