2777
2789
عنوان

پول پیش خونه

807 بازدید | 12 پست

دوماهه صاحب خونه گفته بلند شید چون یهو امسال گفت ۱و۵۰۰ اجاره بدید     که ما قبول نکردیم ماهم سر دوهفته بعدش خونه پیدا کردیم ولی پول پیش ما رو نمیده هی میگه ندارم ندارم.منم میترسم صاحب خونه جدید با ما قرار دارد بهم بزنه خونه رو بده به یکی دیگه.اون وقت ما تو این سرما و زمستون میخوایم آواره کوچه  خیابون بشیم واسه خونه پیدا کردن.  

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

آخه یکی نیست بهش بگو تو که پول نداشتی پول ما رو بدی برا چی گفتی بلند بشیم.به خدا دیگه خسته شدم.میشه ازش شکایت کرد؟

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه یکی نیست بهش بگو تو که پول نداشتی پول ما رو بدی برا چی گفتی بلند بشیم.به خدا دیگه خسته شدم.میشه ...

فکر کنم بشه 

ولی نمیدونم کجا بذار بپرسم بگم

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
بگو مام میشینیم همینجا مثل قبل

خیلی بی انصافه به خدا به غیر ازما از دو سه تا مستاجر دیگه هم داره اجاره میگیره اما طمع داره

خیلی بی انصافه به خدا به غیر ازما از دو سه تا مستاجر دیگه هم داره اجاره میگیره اما طمع داره

مام یک و پونصد میدادیم 

بچه دار شده بودیم تازه اومد گفت دوتومن بدید

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
مام یک و پونصد میدادیم  بچه دار شده بودیم تازه اومد گفت دوتومن بدید

واقعا بی انصافا اصلا درک نمیکنن.تازه این همه دارن میگن امسال با مستاجر خودتون راه بیاید هم به خاطر شرایط اقتصادی هم کرونا اما یه عده واقعا طمع دارن

واقعا بی انصافا اصلا درک نمیکنن.تازه این همه دارن میگن امسال با مستاجر خودتون راه بیاید هم به خاطر ش ...

نه بابا پرو پرو اومد گفت پونصد بزارین

نه بابا پرو پرو اومد گفت پونصد بزارین

میخوام بهش بگم تو که پول ما رو نمیدی پس ماهم تا سال دیگه همینجا میشینیم به نظرت خوبه بگم؟

میخوام بهش بگم تو که پول ما رو نمیدی پس ماهم تا سال دیگه همینجا میشینیم به نظرت خوبه بگم؟

صبر کن من از شوهرم قانونیشو بپرسم بهت بگم

صبر کن من از شوهرم قانونیشو بپرسم بهت بگم

مرسی عزیزم.انشاالله خدا به همه مستاجرا کمک کنه. شما هم دوست خوبم امیدوارم صاحب خونه بشی.  

مرسی عزیزم.انشاالله خدا به همه مستاجرا کمک کنه. شما هم دوست خوبم امیدوارم صاحب خونه بشی.   &nbs ...

به امید خدا عزیزم