2777
2789

از وقتی به خودم اومدم..پدر مادرم مریض شدن..بابام جانباز شیمیایی ان تا سال 90درگیر ریه هاشون بودیم سال 91 ماهیچه های قلبشون ضعیف شده بود درگیر بودیم تا سال 92باتری گذاشتن قلبشون..سال93مادرم سرطان گرفتن تا سال 95درگیرش بودیم..همون سال فهمیدیم باتری پدرم دیگ جوابگو نیس رفتن تو لیست پیوند تا سال96 ک پیوند شدن هنوز حالشون تا پارسال خوب نبود خیلی تا الان ک آی سیو ان....حالم خرابه خستم مادرمم باید رحمشونو تخلیه کنن...من متولد 80ام کنکوریم روحیم خرابه...گریم تموم نمیشه از دیروز ک بابامو بردن تهران ..به خاطر کنکور مزاحم دوستام نمیشم

خواهرمم متاهله و روحیش از من بدتره

حالم خرابه خیلی خراب

نمیدونم به کجا پناه ببرم..شاکی از خدام نیستم...فقط دلم پره حرفام موندن تو دلم تموم این سالا 

این متن تاپیکیه که اردیبهشت ماه زدم

مامانم ی هفته مونده به کنکورم دچار خونریزی شدید شد و عمل کرد ..کنکورمو خراب کردم...پریروز بابام حالش بد شد و امروز اعزام شد به تهران..قلبش مجددا پس زده..من ی پشت کنکوری خسته و غمگین و تنهام که هیچ پشتوانه عاطفی نامدار خفه میشم دیگ..مثل همیشه از خدا گله ای ندارم و زندگیمو پذیرفتم ..ولی خستم و نمیدونم به کی و کجا پناه ببرم

به خودته خدا پناه ببر بعد هر چیز بدی خوبی هست هیچ وقت زمستون موندگار نشده دلت به خودش قرص باشه

چاره ای ندارم ولی دیگ انقد غم زده شدم حتی نا ندارم از جام پاشم میدونم همه اینا ضعف خودمه ولی کاش فقط ی روزنه امیدی ی نشونه ای میدونم باید پاشم درسمو بخونم خودم باید بسازم امیدو ولی کم آوردم حقیقتا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چی انرژی می‌گیری؟ 

کاش یه کم برای یوگا وقت بذاری

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
چاره ای ندارم ولی دیگ انقد غم زده شدم حتی نا ندارم از جام پاشم میدونم همه اینا ضعف خودمه ولی کاش فقط ...

کم نیار به آخرش فک کن که همه چی درست شده و به خودت واسه صبوریات افتخار میکنی آن شاءالله همه چی درس میشه بهار زندگی توم میرسه

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
از چی انرژی می‌گیری؟  کاش یه کم برای یوگا وقت بذاری

حقیقتا نمیدونم الان شروع کردم دارم پادکست کتابای روان درمانی و اینا رو گوش میدم چون خودم متوجهم ک همه این سال ها کم کم داره خودشونو بروز میده بتونم درسمو بخونم..الان دیروز جواب کنکور نهاییش اومد و همه دوستام خداروشکر پزشکی قبول شدن ب هر قیمتی شده باید پاشم درسمو بخونم ولی نمیتونم..استرس بیچارم کرده

از چی انرژی می‌گیری؟  کاش یه کم برای یوگا وقت بذاری

عه چ جالب الان امضاتونو خوندم نوشته فلسفه رواقی.. و پادکستایی ک گوش میدم پادکست رواق سری روان درمانی اگزیستانسیاله ک دقیقا بر مبنای همین فلسفس

حقیقتا نمیدونم الان شروع کردم دارم پادکست کتابای روان درمانی و اینا رو گوش میدم چون خودم متوجهم ک هم ...

خیلی خوبه پادکست گوش می‌کنی

تفریح  رو دست کم نگیر. باید انرژی و روحیه به‌دست بیاری. مداوم به فکر مراقبت از خودت باش. 

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
عه چ جالب الان امضاتونو خوندم نوشته فلسفه رواقی.. و پادکستایی ک گوش میدم پادکست رواق سری روان درمانی ...

منم دانلودشون کردم چند قسمتش رو شنیدم

خیلی خوبه پادکست گوش می‌کنی تفریح  رو دست کم نگیر. باید انرژی و روحیه به‌دست بیاری. مداوم به ف ...

اره حقیقتا این بار دیگ ب فکر اینم ک حواسم ب خودم باشه چون اینو پذیرفتم که شرایط زندگی و بیماری پدر مادرم  از اختیار خودشون و من خارجه و درسته خیلی سخته و درد کشیدنشون برام دردناک ولی ب تنها چیزی که الان احتیاج ندارن ی دختر افسرده و بیمار و ناموفقه ..چون باعث میشه همراه بیماری عذاب وجدانم داشته باشن ..بفکر افتادم ولی نمیدونم چجوری خودمو جمو جور کنم