2777
2789
عنوان

ریاضی 🙄

247 بازدید | 13 پست

کسی جواب این سوالاتی ک دورشون خط کشیدمو میدونه ؟

خواهرم کچلم کرد انقد گفت جواب بده😬

زندگی،اعتقادات،عقاید،نوع پوشش،دین هرکس به خودش مربوطه و تا زمانی که به ما اسیبی نمیرسونه و اون رو به ما تحمیل نمیکنه راجبش حق اظهار نظر نداریم . 
خوب شد دیگ مدرسه نمیرم

جان؟؟

زندگی،اعتقادات،عقاید،نوع پوشش،دین هرکس به خودش مربوطه و تا زمانی که به ما اسیبی نمیرسونه و اون رو به ما تحمیل نمیکنه راجبش حق اظهار نظر نداریم . 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب دومی  میشه  ۳.۲.۱.۰. _۱,_۲._۳

مرسی عزیزم😍😘

ج اولی میشه میشه منفی دو سوم

جواب اولی گزینه ب رو نمیدونی؟؟

بچه ها دقیقا جواب و سوال همچین تستی و مهندس سلامیان تو پیج salamianriazi گذاشته ... خیلی از نکاتو و به صورت رایگان داره آموزش میده منکه تو این همه سال همچنین علمی نداشتیم تو این شرایط کرونا خرید پکیج ها ش تونو تو سایت تخیفیف گذاشتن .. استفاده کنید 

برای آموزش ریاضی عزیزم باید یه درسنامه ای بگیری که صفر تا صد و برات توضیح بده من دارم از پک ناجی استاد سلامیان می خونم ریاضی و ... پایه ریاضی ام از راههنمایی ضعیف بود ولی خوب فعلا خدارو شکر دارم خوب پیش میرم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kkkkkkkkkkk  |  17 ساعت پیش
توسط   ysl2026  |  19 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 17 ساعت پیش