سلام دوستان . من هفت ماهه ي جايي رو اجاره كردم هنوز ي سال نشده ب من گفتن خونه رو خالي كنم ك پسرش بياد بشينه . دو سه ماه اول خيلي خوب بودن ولي خانوم صابخونه مون خيلي رو مخه همش مياد جلو درمون رو تميز ميكنه . پادري ها رو ميشوره . جمعه هاما خونه ايم ميگه حرف نزنين تلويزيون روشن نكنين ما خوابيم در صورتي ك ما هيچ گونه مزاحمتي نداريم بچه م نداريم اذيتشون كنه . الان ي خونه ديگ گرفتيم ولي خيلي خيلي ميخوام حالشونو بگيرم خيلي بهمون ضرر زدن بهم ي چيزي ياد بدين دوستاي گلم دارم اتيش ميگيرم خيلي خيلي اذيتمون كردن . ديگ بماند هر روز خونه و كوچه شون چاقو كشي و دعواس .دلم ميخواد ي جوري تلافي كنم .
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
عزیزم صاحب خونتون یه ادم عقده ایه وگرنه اون که میخواست چند ماه دیگه خونرو به پسرش بده اصلا اجاره نمیداد که شما رو انقد اذیت کنه اسباب کشی فقط به حرف اسونه شما هم بهتر به این ادم کاری نداشته باشی چون معلومه چقد بد جنسه به نظر من اپارتمان اجاره کن
من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت
منم واقعا گیر همچین آدمی افتادم اونم دوبار... یه بار بعد از 5 ماه یه بارم بعد از 3 ماه خونه رو عوض کرویم... اولی میومد میگفت کولر کم استفاده کنید پنکه بزنید اونم تو یه شهر کویری و خیلی حرفای دیگه... یکیشون هم حیاط کلا درش جدا بود و دست ما یهو کلید مینداخت میومد تو ماشین میذاشت و این حرفا... باهاش دعوا کردم و بعدم خونه رو خالی کردم اما میگم ارزش نداره آدم فکرش رو درگیر این آدما بکنه