2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن کثافت ۵۰ میلیون هم از مادرم گرفته ۴۰ میلیون از خواهرم گرفته تازه ادعاش هم میشه

ماشاالله چه  رویی داره 😐 اینهمه پول از خانوادت گرفته تو ازش یازده سال کوچکتری بعد دوقورتونیمش باقیه زیادی بهش بها دادین هر کی بود با اون همه بدهکاری طلاق میگرفت !!!معلومه خیلی زرنگ و زبون باز هست تونسته تا این حد مخت رو بزنه انقدر فداکاری و گذشت براش کردی

ماشاالله چه  رویی داره 😐 اینهمه پول از خانوادت گرفته تو ازش یازده سال کوچکتری بعد دوقورتونیمش ...

همون دیگه از این میسوزم که خیلی کارا براش کردیم اما میگم دیگه نمک نشناس ایشالا فردا که به بابام گفتم ببینم اون موقع چی میگه 

همون دیگه از این میسوزم که خیلی کارا براش کردیم اما میگم دیگه نمک نشناس ایشالا فردا که به بابام گفتم ...

میدونی بزرگترین اشتباه تون چی بوده؟؟؟

اینکه دم به دیقه پول ریختین دستش

من تا الان اجازه ندادم از خانوادم پولی قرض بگیره همیشه پاسش دادم به خانوادش

به عینه دیدم ۹۸درصد دامادایی که خانواده زن کمک کردن پررو شدن و هار

واینکه فردا اگه به خانواده گفتی یک درصد احتمال نابود شدن زندگیت رو بدون بی گدار به اب نده بشین فکر کن

و از این ببد یه هزاری از طرف خانواده نگیر خیلی خیلی اشتباهه

به پدر نگو با مادرت مشورت کن یهو همچیو بهم نریز نتونی جم کنی

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
میدونی بزرگترین اشتباه تون چی بوده؟؟؟ اینکه دم به دیقه پول ریختین دستش من تا الاک اجازه ندادم ا ...

اخه ببین تا الان خیلی بهم توهین کرده اما من کاری نکردم پر رو شده میخوام به پدرم بگم که فکر نکن بی کس کارم