2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی ناموسو مگه به مردا نمیگن 😐😐

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
من فرداوقت آندوسکوپی دارم شام باید سبک میخوردم  بهش نون پنیرخیاردادم والا اون شام مفصل بخوره من ...

اخه بحث شام  همیشه همینه این چندمین باره که میگه در حد من نیستی در صورتی که هیچی نیست خسته شدم نمیتونم این جوری زندگی کنم

ادم این تاپیکارو می‌بینه خوف میکنه از ازدواج😑☹

نترس عزیزم دعوا زن وشوهری مثل دعوا خاهربرادریه به قصد کشتن همو میزنیم دو دیقه دیگه یادمون میره🤣 الان اسی بغل شوهرشه جدی نگیر 

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
نمی‌دونم والا بهش فکر نکردم هرچی برگرد به خودش ایشالا 

چه مرد چه زن تحت هیچ شرایطی حق توهین ندارن ،جلوشو از الان بگیر دفعه اخرش باشه

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
یعنی ازش طلاق میگرم خسته شدم از دستش همش ادعا میکنه از من سر اما هیچی نیست کارهایی که من کردم هیچ کس ...

متاسفم ذات ادم ها عوض نمیشه 

ممکنه یه کم یه مدت تظاهر کنن ولی ذاتشون همونیه که هست

شما هم عجولانه تصمیم نگیر 

به بچه هاتم فکر کن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ببین اخه فقط شام ۳۸ سالش اما مثل بچه میمونه یه مو رو زمین بیفته بدخلقی میکنه همش دستور می‌دهد بچه رو ...

شور منم اینجوریه 😁😁منم مث قبلا نیستم دیگه میگم خودت بهتر از من بلدی بفرما

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
استارتر دوست داره؟شاید بهونشه؟

ببین ۳ ماه پیش یه گوشی گرفت به منم نگفت بماند که خودم فهمیدم قبلا هم بهم گفت من اگه میخواستم خوشگل تر خوش استایل تر از تو رو پیدا می‌کردم تعریف نباشه اما من چهره قشنگی دارم از سرشم زیادی برای همین فردا غافلگیرش می‌کنم میرم گوشیش بگیرم بینیم چه غلطی میکنه