2777
2789

مناز ۱۴ سالگی خواستگار داشتم دختر پاک و درسخونیم بودم  توی  ۱۶ سالگی بهترین دوستم که باهام بزرگ شده بود ازدست دادم تو حادثه یه ترس یه غم یه دلهره باعث شد  کل هدفم زندگیم بریزه بهم من خیلی درس می خوندم  وهدف داشتم یه دفعه بی هدف شدم گیج شدم   باعث شد به پیشنهاد یکی از اقوام دور که قبلاً خواستگارم بود جواب مثبت بدم و عقد کردیم  کلا اون دوران انگاریه خواب یا مرده متحرک  بودم توهمون ماها باعث شد ایندم اینجوری عوض بشه  بعد مشکلات زندگی وسختی وبحرانهای جدید روحیم بدتر شد ازدواج بچه همسرم کاملا تغییر کرد ومشکلات مدوام منم بی انگیزه کنکور دادم چیزی نیاوردم همش احساس یه خلا میکنم پرنمیشه انگار تو زندگیم یه چی کمه هرکاریم میکنم زود دلسرد میشم دلم میخواست درس بخونم اما اصلا نه امکانش زیاد نیست  ونه من دل دماغ خوندن دارم  رفتم کلاس آرایشگری حتی طلام فروختم سالن زدم بازم اوضاع کرونا خوب نبود جمع کردم توخونه مشتری هم ندارم ضرر کردم خودمم سرد شدم کنکور دادم امسال دلم خوش مجاز شدم برا دولتی  اونم الان که جواب اومد تامردود شدم خلاصه کلا انگار گیج و بهم ریختم ولی هدف هیچی شادم نمیکنه نمیدونم چیکار کنم  دوستان میبینم نه درس خواندن نه هیچ ولی تو زندگیمون شادن به زندگیشون میرسن به بچشون عشق میخورم ولی من همه چیزم از ظاهره خداروشکر میکنم اما دلم میخواد از سردرگمی دربیام  

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

ببخشید زیاد شد بخاطری که نخواستم تکه تکه بزارم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

اگه غلط تایپی هم داره به خوبی خودتون ببخشین تند تند نوشتم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از شوهرت راضیی؟جلوی پیشرفتتو نمی گیره که؟

💕زندگی داشتن دارایی های ماورایی نیست زندگی داشتن آرامشه،و این آرامش به فکر تو بستگی داره.فکرتو حبس نکن..پروازش بده... رویا بباف و بساز🌈

برید مشاوره

از همسرتون کمک بگیرید برای بهتر شدن روحیه تون

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

وای عزیزم تو اولش اشتباه کرده بودی که یک دفعه از هفت دور شدی اما حالا که تو نمیتونی گذشته رو درست کنید هزار بار بهش فکر کن اما هیچ تغییری نمیکنه شما به فکر آینده باش گذشته رو ول کن آینده رو بچسب 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
از شوهرت راضیی؟جلوی پیشرفتتو نمی گیره که؟

شوهرم ذهنیتش قدیمی تاحدودی میزاره آزاد باشم مثلا من اینستا یا تلگرام ندارم نی نی سایتم دزدکی دارم اونم برا دردودل وازتنهایی دراومدن زیاد تاپیک نمی‌زنم بیشتر خواننده ام 

شوهرم ذهنیتش قدیمی تاحدودی میزاره آزاد باشم مثلا من اینستا یا تلگرام ندارم نی نی سایتم دزدکی دارم او ...

آخی الهی 😔😔 آره

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
شوهرم ذهنیتش قدیمی تاحدودی میزاره آزاد باشم مثلا من اینستا یا تلگرام ندارم نی نی سایتم دزدکی دارم او ...

خودش اینستا داره؟

💕زندگی داشتن دارایی های ماورایی نیست زندگی داشتن آرامشه،و این آرامش به فکر تو بستگی داره.فکرتو حبس نکن..پروازش بده... رویا بباف و بساز🌈
برید مشاوره از همسرتون کمک بگیرید برای بهتر شدن روحیه تون

م رفتم مشاور گفت اینهمه حجم مشکلات برات زیاد بوده وروح وجسمت خسته است وبه آرامش احتیاج دارم اما چجوری همسرمن این چیزارو ناز ومسخره می‌دونه وحرفایی که من دارم بهونه میارم می‌دونه 

و البته اینم بگم که اون حق نداره بهت بگه اینستا نصب کن یا نه خودت باید حق و حقوقتو بدونی

ولی من بهت میگم که ناامید نباش اینده ی تو توی دستاته پس به دستش بیار تا فرصت داری و نزار هیچ چیز جلوی پیشرفت تو رو بگیره 

وای عزیزم تو اولش اشتباه کرده بودی که یک دفعه از هفت دور شدی اما حالا که تو نمیتونی گذشته رو درست کن ...

مشکلم همینه تو گذشته موندم چون امکانیم ندارم آینده درست کنم گیر کردم بین هردو من خیلی مشکلات کشیدم که اگه بگم شاید تحمل وباورش سخت باشه از ۶ سالگی تا الان 

مشکلم همینه تو گذشته موندم چون امکانیم ندارم آینده درست کنم گیر کردم بین هردو من خیلی مشکلات کشیدم ک ...

عزیزم ناامیدی به درد نمیخوره تو گذشته رو ول کن یقین داشته باش که میتونی ایندت رو بسازی 

خودش اینستا داره؟

نه منه که نمیزاره میگه مرد اشکال ندارد ولی منم جلوش وایسادم نمیزارم وصل کنه تلگرام داره ولی اینستا میخواد ومن نمیزارم شایدم داشته باشه به من نگه