2777
2789
عنوان

خانمها ی پرهدف وبا انگیزه بیان بهم کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 24 پست
و البته اینم بگم که اون حق نداره بهت بگه اینستا نصب کن یا نه خودت باید حق و حقوقتو بدونی

آره متاسفانه من شدم فقط اونه راضی نگهدارم  کلا انگار من موظفم اون کامل باشه 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
عزیزم ناامیدی به درد نمیخوره تو گذشته رو ول کن یقین داشته باش که میتونی ایندت رو بسازی 

مرسی گلم آره شما درست میگی 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی گلم آره شما درست میگی 

.

خواهش میکنم کلا برو کلیپ های انگیزشی نگاه کن متن انگیزشی بخون کلی امید میگیری و یقین داشته باش که میتونی 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
نه منه که نمیزاره میگه مرد اشکال ندارد ولی منم جلوش وایسادم نمیزارم وصل کنه تلگرام داره ولی اینستا م ...

مرد اشکال نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!

مرد که بدتره چطور همچین حرفی زده واقعا اعصابم میریزه به هم چطور یه مرد جرعت کرده همچین حرفی بزنه خانم های اینجا رو می بینم واقعا میگم چقدر شماها صبورید چقدر هم از همه چیز میگذرید این حرفو مادرمم جرعت نمی کنه بهم بگه😑

💕زندگی داشتن دارایی های ماورایی نیست زندگی داشتن آرامشه،و این آرامش به فکر تو بستگی داره.فکرتو حبس نکن..پروازش بده... رویا بباف و بساز🌈

منم مثل شمام اسی خدارو شکر از لطف خدا یه چیزایی دارم اما راضی وشاد نیستم زنای اطرافمم اصلا حرفامو نمیفهمن خواهر کوچیکم میگه بروبابا من همینکه امروز یه ساعت بیشتر بخوابم راضیم میکنه اما من نه دارم دیوونه میشم ذهنم یه کلاف سردرگمه با یه عالمه کارنیمه تمام نمیدونم از کحا شروع کنم اصلا جرات شروع کردن ندارم انقدر گیج وگنگم ماه بعدم میرم تو۳۴ احساس پیری ونا امیدی وافسردگی داده خفم میکنه

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 
آره متاسفانه من شدم فقط اونه راضی نگهدارم  کلا انگار من موظفم اون کامل باشه

من مجردم تا این قانون های مردسالاری برداشته نشه حتی به ازدواج فکر هم نمی کنم 

و شما هم برو دنبال چیزی که دوست داری برو یه هدفی تایین کن می تونی بری باشگاه کلاس های تصویر سازی و...

می تونی با این کارا خودتو سرگرم کنی و روحیت رو تقویت کنی💚💕

💕زندگی داشتن دارایی های ماورایی نیست زندگی داشتن آرامشه،و این آرامش به فکر تو بستگی داره.فکرتو حبس نکن..پروازش بده... رویا بباف و بساز🌈
مرد اشکال نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! مرد که بدتره چطور همچین حرفی زده واقعا اعصابم میری ...

اره متاسفانه فرهنگ کشور ما مرد سالاری منم تا خونه بابام بودم به نظرم احترام میزاشتن 

من مجردم تا این قانون های مردسالاری برداشته نشه حتی به ازدواج فکر هم نمی کنم  و شما هم برو دنب ...

مرسی خوشگلم انشاالله به بهترینا برسی کار خوبی میکنی  ولی همه مردا مثل هم نیستن گلم

منم مثل شمام اسی خدارو شکر از لطف خدا یه چیزایی دارم اما راضی وشاد نیستم زنای اطرافمم اصلا حرفامو نم ...

درکت میکنم عزیزم حس خیلی بدی اما سعی کن تلاش کنی منم کسی درکم نمیکنه درد هرکس بار خودشه نه کس دیگه برای خودت زندگی کن من تصمیم گرفتم اگه تونستم یه مشاور خوب برم ذهنم سروسامون بدم نه برای کسی برای خودم برای اینکه خوپم حس بهتری داشته باشم واز این غم رها بشم مگه چندبار عمر میکنیم از تلاش خسته نشو 

مرسی خوشگلم انشاالله به بهترینا برسی کار خوبی میکنی  ولی همه مردا مثل هم نیستن گلم

ممنون عزیزم اره درست میگی ولی نمی تونم اعتماد کنم دیگه😁💛💚