we مدیر استارتر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 2207 عنوان کرونا 89 بازدید | 3 پست بچه هااا خداااایییییی چرا بعضیا اقد خودشونو زدن ب اون راه... همه جا میرن.... عروسی میگیرن.... عروسی میرن.. این چ وضعشه.انگار ن انگار عزیزای بقیه رفتن. مرگ ک مال همسایه نیس ک. بخدا دارم از غصه میمیرم.احساس میکنم پوست کلفت شدیم تو همه چی. گرونی.... کرونا.... غیبت... دروغ... 1399/08/10 | 00:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشبختیم عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 4144 من از کسی که خودشو خونمون دعوت کرده بود کرونا گرفتم الان ۳ هفته اس خوب نشدم کامل خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍
we مدیر استارتر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 2207 من از کسی که خودشو خونمون دعوت کرده بود کرونا گرفتم الان ۳ هفته اس خوب نشدم کامل الهی بگردم. واقعااا چراااا. خواهرام اینجورین همه جا میرن بعد میان خ مامانم.. خو این مادر سن بالاس باید رعایت کنن انگار ن انگارررر. خدایااا دارم دق میکنم. بعد تهه حرفاشونم میگن ای بابا پوسیدیم تو این کرونا هیجا نمیریم ما. بخدا همه جا میرن
خوشبختیم عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 4144 الهی بگردم. واقعااا چراااا. خواهرام اینجورین همه جا میرن بعد میان خ مامانم.. خو این مادر سن ب ... فداتآره رعایت نمیکنن.یعنی به عزیزاشونم رحم نمیکنن.خدا به خیر کنه خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍