بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه لکه سفید هم روش داره برفک واژن گرفتی من دوسال پیش خارش داشتم فک کردم جوش دراومده بعد رفته رفته لبه واژنم ورم کرد خیلی بزرگ شدم لکه سفید ریخته بودم کلا واااای چ روزای بدی بود
.... بالا سر منم یکی هس ....پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیادهمرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربونخالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢 لببببببببب م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب
من داشتم😑 از خارش اونطوری شد حتما عفونت داری اصلا نخوارون خودتو قرص بخور واسه عفونت اینجا هم خیلی چیزارو نمیشه گفت که میان میزنن گزارش ، لباس زیرتو زود زود عوض کن قبلشم خودتو بشور
خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
عفونت کرده عزیزم یه دفعه رفته بودم مطب دکتر یه خانمه این مشکل داشت اگه بتونن آنتی بیوتیک میدم و خودش خشم میشه و خوب میشه اگه نه میری مطب واست عفونت رو تخلیه میکنن که اون خانمه اینکارو کرده بود