2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین

161 بازدید | 20 پست

امشب یه شب خاصیه که میگن هر دعایی کنید میگیره.بعدم از اون طرف هم گفتن که اگه چهل نفر با زبون اونا گناه نکرده باشی(منکه با زبون شما گناهی نکردم)برات دعا کنن حاجت روا میشی.خواهش چهل نفرتون برام برام دعا کنید.دعام کردید لایکم کن کنید تا منم شمارا دعا کنم.خواهش میکنم

ی فرشته قلابی با ذات جادوگر!

🌏 نزدیکی ماه و مریخ در آسمان و بر آورده شدن آرزوها 🌏

بهترین زمان برای آرزو کردن هشتم و نهم آبان ماه است که ماه در برج قوچ در کنار مریخ قرار می گیرد.

این همجواری و نزدیکی ماه با مریخ می تواند انرژی زیادی را در هستی ایجاد کند حضور مریخ در برج یک انرژی فراوانی دارد زیرا برج یک خانه مریخ است و انرژی مناسبی به زمین ارسال می کند. نزدیکی و همجواری ماه در کنار مریخ می‌تواند به ما برای برآورده شدن آرزوها کمک کند. به خصوص اینکه مریخ حرکت برگشتی هم دارد. 

در این دو روز فرکانس و ارتعاشی که در هستی جاری می‌شود می‌تواند به برآورده شدن آرزوهای ما، که در زمینه تلاش و کوشش مضاعف برای عملی کردن خواسته است، کمک کند. 

برای نیل به این مقصود باید آرزوهایی بکنید که در راستای انرژی ماه و مریخ باشد. مریخ سیاره ای جنگجو و مبارز است بنابراین بهترین آرزو در این زمان این است که همگی با هم برای اینکه بتوانیم با سختی‌های زندگی مبارزه کنیم و بجنگیم و پیروز شویم دعا کنیم. مریخ سربازی است که تلاش می‌کند تا در جنگ پیروز شود. بنابراین ماهم باید تلاش کنیم تا به اهدافمان برسیم. 

❤بهترین زمان برای آرزو کردن❤

بهترین زمان پنج شنبه و جمعه، هشتم و نهم آبان از ساعت هشت شب تا چهار صبح است. 

اگر آسمان صاف و بدون ابر است در بالکن یا بیرون خانه زیر آسمان بایستید و در حالی که به ماه و مریخ، که در نزدیکی هم قرار دارند نگاه میکنید، آرزو کنید که خداوند قدرت و تحمل جنگیدن برای رسیدن به اهدافتان و خواسته های تان را به شما بدهد و شما بتوانید به تمام آرزوهای خوب و طلایی خود برسید.

🌹این فرصت خاص را به آنهایی که دوستشان دارید اطلاع دهید. خبر از ما اطلاع رسانی با شما. 

❤️ لطفا در این زنجیره با من همراه شویم و برای ساکنین زمین صلح، دوستی و سلامتی آرزو کنیم تا همه بتوانند به تمام ارزوهای طلایی خودشون برسند. 

منجم معروف آقای ریجات نیار و منجم خوب ایرانی هم این روز را به همه پیشنهاد کرده اند.  

🌏 🌍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه برای منم دعا کنید😍منتظر یه اتفاق خوبم...

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

اللهم عجل لولیک الفرج🙏

ان شاءالله فرج و گشایش توکارتون بشه🙏

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏

عزيزم برات كردم تورو خدا برا منم دعا كن

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
ایت الکرسی خوندم برات شمام دعا کن مریضیم فقط سرماخوردگی باشه کرونای لعنتی نباشه بدجور خودمو باختم&n ...

ممنون عزیزم.منم برات خوندم.ایشالله که یه سرماخوردگیه و زود خوب میشی❤❤